Paul Rabbering

Paul Rabbering boeken

Paul Rabbering boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Paul Rabbering

Paul Rabbering is sinds 2004 met zijn programma “RAB Radio” te beluisteren op 3FM. Daarmee is het één van de langs lopende succesvolle programma’s van de Nederlandse radio. Wie kent niet “Het Popduel, de Hakkeplaat” en vele andere items die voorbij komen. Paul Rabbering is ook in het weekend op 3FM te beluisteren. Op zondagavond tussen 20.00 & 22.00 uur maakt hij samen met Sofie van den Enk PS Radio.
 

Paul Rabbering is ook te boeken als DJ door het hele land. Voor een stevige Top 40/100 set of een knallende 90’s set draait hij zijn hand niet om en maakt er altijd een feest! van. Paul Rabbering op 3FM, maar ook in uitgaanscentra, café’s, op festivals en besloten evenementen.
 

Paul Rabbering heeft in 2013 deelgenomen aan Het Glazen Huis alwaar astronaut Andre Kuipers op de laatste dag als “slaapgast” geweest is.

Paul Rabbering boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u Paul Rabbering boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Paul Rabbering. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Paul Rabbering

Prijs: € 1.950
Duur: 1 x 120 minuten
Prijs: Op aanvraag
Duur: In overleg
Informatie: Presentatie

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Paul Rabbering, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Paul Rabbering

Paul Rabberings Hakkuh mega mix
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Paul Rabbering opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Paul Rabbering opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.