Gordon

Gordon boeken

Gordon boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Gordon is een bekende BN-er en personality in Nederland, Zijn carrière begon in 1991 met de hit “Kon ik maar even bij je zijn”. Vanaf dit moment is Gordon eigenlijk non-stop bij ons geweest. Tot de dag van vandaag zie je hem dagelijks op de Nederlandse televisie, kranten, Facebook, Instagram etc. en hoor je hem op de radio, Spotify etc. Naast dit soort optredens is hij natuurlijk ook bekend van zijn twee Blushing-zaken en restaurant The Burger Room.

Gordon 2.0

Eind 2019 heeft Gordon het roer volledig omgegooid en een transitie doorgemaakt naar Gordon 2.0. door zijn gezonde levensstijl. Ook Gordon 2.0 is te boeken als leading man op een product, merk of naam in de markt te zetten. Ook is hij weer te boeken als zanger, gaat hij weer presenteren en kan hem boeken als motiverend spreker. Genoeg mogelijkheden!

Vanaf januari 2020 presenteert Gordon 2.0 de documentaire-serie 100 Jaar Jong. En in het voorjaar straalt hij samen met Patty Brard in een televisieserie over De Eeuwige Jeugd.

Gordon 2022

In 2022 begint Gordon, na een meer dan turbulent jaar, zijn grote passie muziek weer op te pakken in de vorm van optredens. Gordon knalt op jouw evenement de speakers uit, recht in het hart. Nieuwe en oude hits.

Gordon huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Gordon via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Gordon te huren.

Wilt u Gordon boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Gordon. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Gordon boeken

Prijsindicatie voor Gordon

Prijs: € 14.000
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Gordon, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Gordon

Kon ik maar even bij je zijn
Ga dan
Ik bel je zo maar even op
Omdat ik zo van je hou
Jij
Kom eens dichterbij
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Gordon opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Gordon opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.