Romy Monteiro

Romy Monteiro boeken

Romy Monteiro boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Romy Monteiro haar echte naam is Romy Truggelaar. In 2014 deed Monteiro mee aan de talentenjacht The Voice of Holland. Met Trijntje Oosterhuis als coach bereikte ze de kwartfinale. In april 2015 was Monteiro te zien in het RTL 5-programma Shopping Queens VIPS, ze eindigde op de vierde plek. In september 2015 maakte Monteiro haar musicaldebuut in The Bodyguard, waarin zij de hoofdrol van Rachel Marron speelde. Op 16 oktober 2015 maakte zij een ongelukkige val op het podium waardoor ze haar spaakbeen brak. Hierdoor was zij wekenlang uitgeschakeld.

The Bodyguard

Op 6 januari 2016 won Monteiro de Musical Award voor Aanstormend Talent voor haar rol in de musical The Bodyguard. In 2016 deed ze samen met haar moeder mee aan het programma Dance Dance Dance. Ze werden in de 4e aflevering geëlimineerd. Op 10 februari 2017 bracht Romy Monteiro haar eigen cd uit, genaamd A Tribute To Whitney, met verschillende hits van Whitney Houston. Dit album kwam op nummer 1 terecht in de Album Top 100.

Tv programma’s

In 2018 was Monteiro als professional te zien in het zangprogramma It Takes 2.  In 2019 presenteerde ze samen met Johnny de Mol het programma DanceSing op SBS6. In 2020 presenteert Monteiro samen met Kees Tol het televisieprogramma De Hit Kwis voor de AVROTROS op NPO 1 en zong ze als Deniece Williams in Oh, wat een jaar!. Monteiro is sinds 10 maart 2021 te zien als Indra Kalkhoven in de RTL 4-soap Goede tijden, slechte tijden.

Tijdens het Eurovisiesongfestival 2021 deelde ze de punten van de Nederlandse vakjury uit. Ze verving hiermee Duncan Laurence die dit oorspronkelijk zou doen, maar tijdens het songfestival positief werd getest op COVID-19.

In 2022 was Monteiro te zien als panellid in het televisieprogramma Secret Duets.

Kerstrepertoire

Romy Monteiro is breed inzetbaar op openbare en bedrijfsevenementen, borrels en dinnershows: van klein en akoestisch tot groots en uptempo, en uiteraard ook presentatieklussen! Daarnaast kan zij ook kerstnummers toevoegen aan haar repertoire, denk hierbij aan b.v. ‘Santa Claus Is Coming To Town’, ‘White Christmas’ en ‘Santa Baby’.

Romy Monteiro huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Romy Monteiro via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Romy Monteiro te huren.

Wilt u Romy Monteiro boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Romy Monteiro. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Romy Monteiro boeken

Prijsindicatie voor Romy Monteiro

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Romy Monteiro, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Romy Monteiro

Romy Monteiro - Wat Doe Jij Dan? (Lyric Video)
Romy Monteiro - Het duurt nu al een jaar | Beste Zangers Songfestival
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Romy Monteiro opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Romy Monteiro opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.