Tom Coronel

Tom Coronel boeken

Tom Coronel boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Tom Coronel

Tom Coronel is een rasondernemer. Een uitermate inspirerende, succesvolle en professionele ondernemer. Zo is Tom Coronel oprichter/eigenaar van vele webwinkels onder de naam Create2Fit, oprichter/eigenaar van Social Media Bureau Booster Media Solutions, e-commerce man van het jaar 2011, succesvol internationaal autocoureur (FIA WTCC), oprichter/eigenaar van een eigen raceteam, race-instructeur bij Rensportschool Zandvoort, fanatieke coach van jonge, veelbelovende autocoureurs in spé en natuurlijk een  inspirerend spreker op vele gelegenheden.

Tom Coronel deelt op aanstekelijke en inspirerende wijze zijn visie over online winkelen, webwinkels, social media, ondernemen in het algemeen, nieuwe media, etc. Maar ook over topsport, hoe kom je aan de top en hoe blijf je daar, hoe belangrijk is winnen en hoe bouw je een succesvol team.
Kortom: deze man is van vele markten thuis, laat u verrassen!

Onderwerpen kunnen zijn:
– Inspiratie: hoe bereik je de top op ondernemersgebied en/of sportief vlak.
– Wat is de overeenkomst tussen ondernemer zijn en het racen binnen een raceteam?
– Welke risico’s’ neem je en hoe schat je ze in op het circuit en op de zaak?
– Hoe ga je om met onverwachte situaties en hoe anticipeer je hierop?
– Hoe belangrijk is de taakverdeling binnen een team en een bedrijf?
– Kun je als solist toch opereren binnen een team en samen succesvol zijn?

Tom Coronel boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u Tom Coronel boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Tom Coronel. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Tom Coronel

Prijs: Op aanvraag
Duur: dagdeel
Informatie: Verschillende opties mogelijk

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Tom Coronel, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Tom Coronel

Interview Cor Molenaar met Tom Coronel
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Tom Coronel opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Tom Coronel opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.