Jim Bakkum

Jim Bakkum boeken

Jim Bakkum boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Jim Bakkum

Jim Bakkum (1987) zingt al vanaf jonge leeftijd in bandjes en musicals. Op vijftienjarige leeftijd verandert zijn leven echter totaal: Jim doet in 2003 mee aan de allereerste Nederlandse editie van de tv-talentenjacht ‘Idols’. Een recordaantal van 5,5 miljoen kijkers ziet hoe hij in de finale als tweede eindigt.
 

Jim Bakkum mag zich de eerste artiest in de geschiedenis van de Nederlandse Top 40 noemen die met zijn eerste twee singles direct in de top 5 weet binnen te komen. Zijn debuutsingle ‘Tell her’ behaalt de platina status en zijn debuutalbum ‘Impressed’ behaalt de gouden status. Ook Jims tweede album ‘Ready’ wordt goed ontvangen en behaalt een top-10-positie. Daarnaast treedt Jim maar liefst 15 keer op in een bomvol Ahoy. Ook heeft hij ondertussen een wassen evenbeeld staan in Madame Tussauds in Amsterdam.
 

Jim Bakkum acteert in twee politieseries, met een gastrol in ‘Baantjer’ en een vaste rol in ‘Boks’. Ook is hij betrokken bij een drietal bioscoopfilms: in ‘Snowfever’ speelt hij een bijrol en verzorgt de titelsong, in ‘Afblijven’ trekt hij meer dan 400.000 bioscoopbezoekers in één van de hoofdrollen, en voor ‘Asterix en de Vikingen’ spreekt hij de hoofdrol in, terwijl hij alweer een titelsong verzorgt: de top-10-hit ‘Dapper en Sterk’. ??
 

Daarnaast doet Jim in 2005 mee aan het succesvolle tv-programma ‘Dancing with the Stars’. Dit levert hem zelfs de eerste prijs op! Jim, inmiddels 18 jaar, bewijst hierdoor eens te meer dat hij ambitieus is en overal voor de volle 100% voor gaat.
 

Aangezien zingen zijn grootste passie blijft, maakt Jim, geïnspireerd door zijn danssucces, een cd met de toepasselijke titel ‘Dance with me’. Ook voor dit album ontvangt hij wegens succes een gouden plaat. Naar aanleiding van zijn prestatie bij ‘Dancing With The Stars’ wordt Jim benaderd door V&V Entertainment (het bedrijf van Albert Verlinde) om de mannelijke hoofdrol in de musical ‘Grease’ te spelen. Met meer dan 250.000 verkochte kaarten in het seizoen 2006-2007, is deze musical V&V’s meest succesvolle productie tot nu toe. Aansluitend komt er een nieuw album van Jim uit. Het is zijn eerste Nederlandstalige album met de titel ‘Vrij’.
 

In het najaar van 2007 heeft Jim opnieuw succes in de theaters, maar dan met zijn eigen theatertour, waarin hij met een 6-koppige live-band zich van zijn beste muzikale kant laat zien. In navolging van het overweldigende succes van ‘Grease’ wordt Jim gevraagd voor een hoofdrol in de musical ‘Fame’. In de aanloop daar naartoe presenteert hij bij RTL4 het programma ‘De weg naar Fame’. Nog vóór de première op 20 januari 2008 worden er 170.000 kaarten verkocht voor deze groots opgezette musicalproductie.
 

Voordat Jim zich in het najaar van 2009 zal storten op een hoofdrol in de musical ‘Hairspray’, verschijnt in het voorjaar eerst zijn volgende studioalbum, wederom Nederlandstalig, waarmee Jim bewijst een constante factor in de Nederlandse entertainmentindustrie te zijn. In de jaren hierna blijft Jim eigen muziek uitbrengen, in musicals spelen, acteren in films en tv-series en stemmen verzorgen voor animatiefilms. Jim kan hierdoor inmiddels zeker een ‘multi-talent’ genoemd worden.

Jim Bakkum boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u Jim Bakkum boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Jim Bakkum. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Jim Bakkum

Prijs: € 3.975
Duur: 1 x 45 minuten
Informatie: Met live band
Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Tapeshow
Prijs: Op aanvraag
Duur: 4 uur
Informatie: Presentatie

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Jim Bakkum, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Jim Bakkum

Door jou
Wave
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Jim Bakkum opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Jim Bakkum opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.