Humberto Tan

Humberto Tan boeken

Humberto Tan boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Humberto Tan

Humberto Tan is één van de bekendste en veelzijdigste presentatoren van Nederland. Met zijn eigen stijl presenteerde Humberto jaren tv-programma’s zoals de Wedstrijden en RTL Boulevard. Sinds kort is Humberto te zien als tafelheer in het programma RTL Late Night. Naast presenteren heeft Humberto zijn eigen kledinglijn, radioprogramma en schrijft hij boeken. Humberto Tan is bestuurslid van de stichting Suriprofs die fondsen werft voor goede doelen in Suriname. Sinds 2002 is hij tevens ambassadeur van het Nederlandse Rode Kruis.

Humberto Tan heeft zichzelf een hele eigen stijl aangemeten, enerzijds deskundig en inhoudelijk, anderzijds los en vermakelijk. Met zijn charmante persoonlijkheid en innemende lach steelt hij de harten van het publiek. Door zijn brede interesse, communicatieve vaardigheden en ontspannen manier van presenteren lijkt elk thema hem perfect te passen. Of nu een sportieve, zakelijke of maatschappelijke bijeenkomst is, Humberto Tan maakt er een energiek en interactief programma van.

Humberto Tan zijn sterkte punten zijn: motiveren en inspireren. Zijn show is erg intertactief.

Humberto Tan boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u Humberto Tan boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Humberto Tan. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Humberto Tan

Prijs: Op aanvraag
Duur: dagdeel
Informatie: Presentatie of lezing

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Humberto Tan, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Humberto Tan opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Humberto Tan opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.