Niels Houtepen

Niels Houtepen boeken

Niels Houtepen boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Als prijswinnend magician en corporate illusionist heeft Niels zich verdiept neurolinguïstisch programmeren, hypnose, psychologische experimenten en marketing. Door dit te combineren met zijn ervaring in theater, cabaret en stand-up comedy heeft Niels een unieke vorm van entertainment ontwikkeld. Dit concept is moeilijk in een hokje te plaatsen, maar is het best te omschrijven als… verwondering.

In het entertainmentvak heeft Niels zowel in als buiten de spotlights altijd zijn dromen nagejaagd en hij wil anderen zover krijgen om dit ook te doen. Achter de schermen was hij als ondernemer, producent en creative betrokken bij allerlei mediaconcepten, tv-programma’s en publieksevenementen. Zo bedacht Niels het magisch-educatieve Wonder School, wekelijks te zien bij RTL Telekids. Het concept is er een van Just Media Group, waar hij ook creatief directeur geweest is. Ook is Niels mede-verantwoordelijk voor Inspiration 360: het grootste inspiratie-event voor professionals, waar de Amerikaanse vice-president Al Gore en Sir Richard Branson in 2016 aan meewerkten.

Niels werd in het verleden tweevoudig Nederlands kampioen Goochelen en stond in meer dan vijftien landen op de planken. In Nederland hostte en verwonderde hij op meer dan 500 events en hij specialiseerde zich de laatste jaren meer en meer op de zakelijke markt. Vijftien jaar lang kende de wereld deze rasentertainer als Nick Nielsen, maar omdat authenticiteit bij Niels voorop staat werkt hij sinds 2016 weer onder zijn eigen, echte naam.

Wat kan je verwachten?

Als dagvoorzitter/presentator en tijdens zijn live act zet Niels Houtepen (1984) eigentijdse illusies en bizarre mind-experimenten in om zijn publiek te verwonderen, aan het denken te zetten en met elkaar te verbinden.

Soms heeft de wereld een illusie nodig om anders naar de realiteit te kunnen kijken. Ik maak mensen die illusie graag rijker.

Niels Houtepen huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Niels Houtepen via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Niels Houtepen te huren.

Wilt u Niels Houtepen boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Niels Houtepen. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Niels Houtepen boeken

Prijsindicatie voor Niels Houtepen

Prijs: Op aanvraag
Duur: In overleg
Informatie: Dagvoorzitter of presentator

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Niels Houtepen, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Niels Houtepen opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Niels Houtepen opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.