Topper in Concert 2022

Gastartiesten Toppers in Concert 2022

Sinds 2002 vinden jaarlijks de Toppers in Concert concerten plaats in de Amsterdam Arena. Meestal met meerdere concerten per jaar. Dit jaar was het zelfs de 50(!)ste editie van de concertreeks in de Amsterdam Arena, daarnaast hebben nog 6 edities plaatsgevonden in Ahoy. Zoals bekend is de samenstelling van de Toppers een aantal keer gewijzigd. Het is begonnen met René Froger, Gerard Joling en Gordon. De huidige samenstelling sinds 2018 is Jeroen van der Boom, Jan Smit, Gerard Joling en René Froger. In 2022 vond het grootste meezingfeest van het jaar plaats op vrijdag 18 november en zaterdag 19 november. later werd nog een extra editie toegevoegd op de zondag.

Gastartiesten Toppers in Concert

Over de toppers is al genoeg geschreven, wij willen echter wat aandacht geven aan de gastenartiesten tijdens halftime show en tijdens de show zelf. Tijdens het volledige concert wordt aandacht gegeven aan nieuw talent.  Dit jaar waren er maar liefst 22 gastoptredens! Hieronder zullen wij een aantal van deze gastoptredens wat extra uitlichten.

Donnie

Donnie is een rapper en heeft platen gemaakt met meerdere bekende artiesten zoals Frans Duijts (het nummer Frans Duits), Bon gepakt samen met René Froger en Bieber van de Kroeg samen met Mart hoogkamer.  Hij bracht ook enkele maanden geleden samen met de Toppers het nummer Toppie uit. (tekst gaat verder onder de video)

Rolf Sanchez

De Dominicaans-Nederlandse zanger Rolf Sanchez heeft  met zijn nummers als Mas Mas Mas en Pa Olvidarte een heerlijk zomers repertoire. Deze gast mocht dan vanzelfsprekend niet ontbreken bij deze editie.

Mart Hoogkamer

Mart Hoogkamer werd natuurlijk mega bekend door zijn video die viral ging op het strand in Torremolinos. Na deze video kwam zijn monsterhit Ik Ga Zwemmen en was het hek van de dam. Mart zong samen met Emma Heesters deze editie het nummer Pa Olvidarte van Rolf Sanchez. Mart Hoogkamer staat na deze editie een week later weer op dezelfde locatie, namelijk bij het Huis van Oranje tijdens de wedstrijd van Nederland – Ecuador.

Bizzey

Ook een heerlijke gast tijdens deze editie was Bizzey. Met zijn nummers samen met artiesten als Kraantje Pappie en Ronnie Flex zijn zijn hits Perfecte meezing- en dansmuziek voor bij de Toppers. Een aantal maanden geleden heeft hij ook nummer gemaakt samen met een andere gast van deze meezingshow, John West. Een heerlijke plaat die je hieronder kan bekijken en beluisteren. De tekst gaat verder onder de video.

Robert van Hemert

Robert van Hemert, de winnaar van Hollandse Nieuwe mocht door het winnen van dit talentenprogramma ook een opreden verzorgen tijdens deze editie. Samen met de echte Toppers mocht hij een medley van 05 minuten zingen. Wat een droom voor deze Leidse zanger.

Danilo Kuiters

Danilo Kuiters heeft al aan veel talentenjachten meegedaan. Mede door deze deelnames is zijn populariteit de laatste jaren enorm gestegen. Het was voor hem dan ook een droom en eer toen hij werd uitgenodigd bij de ‘Flower Power’ editie van De Toppers.

Frans Bauer

Een stuk bekender deze editie was Frans Bauer. De gastartiesten worden zoals gebruikelijk geheim gehouden tot een aantal dagen voor de edities. Echter had Frans een paar dagen eerder al een tipje van de sluier gegeven waardoor de geruchten al rondgingen dat Frans één van de gastartiesten zou zijn.

Ammar

Een minder bekende artiest tijdens deze editie is Ammar. Een volkszanger van Turkse komaf.  Voor Ammar is het een droom die uitkomt: “Super dankbaar voor alles wat er gebeurd de laatste tijd. Ik wil iedereen diep uit mijn hart bedanken”, aldus de zanger. Twee maanden vóór de Topper concertreeks kwam Ammar met zijn heerlijke hit “Turk uit de Kroeg”. Hieronder kan je deze plaat van Ammar bekijken beluisteren. De tekst gaat verder onder de video.

Halftimeshow

Uiteraard waren er nog een paar echte feestartiesten die tijdens deze “Haltimeshow” niet mochten ontbreken. Jan Biggel, Django Wagner & Wilbert Pigmans mochten hun bekendste nummer zingen. Uiteraard zong het hele stadion uit volle borst mee met de hits als: ‘Ons Moeder Zeej Nog’, ‘Kali’ en ‘De Toreador’.

Corry Konings

Corry Konings had de eer om zelfs meerdere nummers te zingen. Huilen Is Voor Jou Te Laat, Ik Krijg Een Heel Appart Gevoel Van Binnen en Mooi Was Die Tijd zong zij in een eigen blok. Onder begeleiding van de Toppers zelf liep Corry Konings zingend vanaf de tribune, door het publiek, naar het podium. Hieronder zie je het nieuwste nummer van Corry Konings. Deze heeft zij samen met John de Bever uitgebracht. bekijk en beluister ook weer deze heerlijke feestplaat.

 

Artiesten boeken voor jouw evenement?

Uiteraard zijn de Toppers zelf en ál deze gastartiesten bij Cas Events te boeken voor jouw evenement. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, klik op de naam van de artiest om naar de desbetreffende pagina te gaan voor meer informatie over het boeken van deze artiesten. Bekijk hier ons aanbod.

 

 

 

Prijsindicatie voor Donnie

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Donnie. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over Donnie

Prijsindicatie voor Bizzey

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Excl. techniek

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Bizzey. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over Bizzey

Prijsindicatie voor Rolf Sanchez

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Rolf Sanchez. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over Rolf Sanchez

Prijsindicatie voor Emma Heesters

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset
Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Incl. band

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Emma Heesters. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over Emma Heesters

Prijsindicatie voor John West

Prijs: € 5.950
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van John West. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over John West

Prijsindicatie voor Danilo Kuiters

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Danilo Kuiters. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over Danilo Kuiters

Prijsindicatie voor Robert van Hemert

Prijs: € 4.995
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Robert van Hemert. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over Robert van Hemert

Prijsindicatie voor Ammar

Prijs: € 3.495
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Inprikgage

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Ammar. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over Ammar

Prijsindicatie voor Frans Bauer

Prijs: € 9.900
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Besloten optreden tot 750 personen, incl. monitorset
Prijs: € 15.000
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Besloten optreden vanaf 750 personen, incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Frans Bauer. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over Frans Bauer