Danilo Kuiters

Danilo Kuiters boeken

Danilo Kuiters boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Danilo Kuiters werd op 22 juli 1997 geboren in Amsterdam en zingt al sinds hij kan praten. Zingen is zijn grote passie en nog voordat hij kon praten had hij al een microfoon in de hand en ook zat hij als 5-jarige bij Andre Hazes op schoot tijdens een optreden om samen met hem een nummer te zingen. Hij is in korte tijd uitgegroeid tot een veelgevraagde Nederlandstalige artiest in Amsterdam en omstreken.

Bloed, Zweet en Tranen

Sinds zijn deelname aan het SBS-programma ‘Bloed, Zweet & Tranen’ wordt zijn naam steeds vaker genoemd. Daarnaast won hij de bekende talentenjacht van ‘Jantjes Verjaardag’ en zijn populariteit steeg. Zijn bühne repertoire bevat allerlei bekende hits van Nielson en Gers Pardoel tot Marco Borsato hits en liedjes uit het TV-programma ‘Bloed, Zweet en Tranen’.

Danilo Kuiters was dé Nederlandstalige verrassing in The Voice Of Holland 2020. Nadat hij eerder in 2016 had meegedaan aan de Blind Auditions mocht hij dit jaar onder coach Lil ’Kleine Nederland verrassen met zijn deelname. Vooral zijn vertolking van Koos Alberts’ succes “Zijn Het Je ogen” werd breed omarmd en is veelbeluisterd op o.a. Spotify.

NRGY Music BV

Op 03 maart 2020 tekende Danilo een platencontract bij NRGY Music BV uit Hilversum. En bracht hij de singles ‘Vanaf Vandaag’ en ‘Zijn Het Je Ogen’ uit.

Gastartiest Toppers 2022

Danilo zijn droom kwam uit in 2022 en mocht als gastartiest optreden tijdens Topper in Concert 2022. Samen met 22 andere gastartiesten werd hij uitgenodigd om een nummer te zingen tijdens deze editie. Benieuwd wie er nog meer waren uitgenodigd? Check dit bericht.

Danilo Kuiters huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Danilo Kuiters via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Danilo Kuiters te huren.

Wilt u Danilo Kuiters boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Danilo Kuiters. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Danilo Kuiters boeken

Prijsindicatie voor Danilo Kuiters

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Danilo Kuiters, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Danilo Kuiters

Danilo - Zijn Het Je Ogen (Officiële Videoclip)
Auditie Danilo Kuiters | Bloed, zweet en tranen
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Danilo Kuiters opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Danilo Kuiters opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.