Frans Bauer

Frans Bauer boeken

Frans Bauer boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Frans Bauer is misschien wel de grootste Nederlandstalige artiest die ons land kent. Met zijn realitysoap “De Bauers” stal hij de harten van alle Nederlanders en met nummers als “Heb je even voor mij”, “Als sterren aan de hemel staan” en “De Regenboog” heeft hij ware Nederlandstalige klassiekers gemaakt!

In 2003 was de realitysoap “De Bauers” over het gezinsleven van Bauer en zijn vrouw Mariska een veelbekeken televisieprogramma. Het gezin wordt 24 uur per dag gefilmd en aan bod komen o.a. zijn tienjarig jubileum, zijn tien uitverkochte optredens in Ahoy’, zijn shows in Duitsland en beelden van zijn vakantie. De titelsong van de serie, ‘Heb Je Even Voor Mij’, groeit uit tot een nationaal volkslied. Het is de eerste solosingle van Frans Bauer die dubbelplatina wordt en waarmee hij de nummer 1 positie behaalt. In totaal staat ‘Heb Je Even Voor Mij’ 13 weken lang op nummer 1 in de Top 100 en is daarmee zijn grootste hit tot nu toe.

In de jaren daarna staat Frans Bauer tientallen keren in een uitverkocht Ahoy en volgen er vele nieuwe singles zoals “Kom dans met mij”, “Hé lekker ding” en “Un Dos Très”. In de afgelopen jaren heeft Frans Bauer regelmatig uitstapjes gemaakt naar de film en televisie wereld. Zo speelde hij onder andere in de film van Kabouter Plop en in 2012 is hij te zien in Flikken Maastricht als zichzelf. Hetzelfde jaar neemt hij de rol van Petrus op zich tijdens The Passion. Ook is Frans Bauer presentator van het programma Bananasplit.

Als u op zoek bent naar een absolute uitsmijter voor uw evenement dan is Frans Bauer DE artiest! Met De Holland Show Band of als tape-act, over een optreden van Frans Bauer zal nog lang worden nagepraat.

Duet met Sieneke

Frans Bauer brengt samen met Sieneke de single Vaya Con Dios uit. Dit is een opmaat naar een serie van nieuwe releases van het kersverse duo en een grote tournee langs theaters in Nederland en België. Een groot deel van 2023 staat in het teken van deze bijzondere samenwerking, met ongetwijfeld volgende successen. In tijden van onbegrip, onzekerheid en vertwijfeling brengen zij een vrolijke muzikale opsteker voor de aankomende wintermaanden. Met #1 trending op Youtube en al meer dan 350K weergaven bewijzen zij opnieuw de rolmodellen van het genre Nederlandstalig Populair te zijn. Het nummer is hieronder te bekijken en te beluisteren.

Frans Bauer huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Frans Bauer via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Frans Bauer te huren.

Wilt u Frans Bauer boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Frans Bauer. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Frans Bauer boeken

Prijsindicatie voor Frans Bauer

Prijs: € 9.900
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Besloten optreden tot 750 personen, incl. monitorset
Prijs: € 15.000
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Besloten optreden vanaf 750 personen, incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Frans Bauer, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Frans Bauer

Frans & Sieneke - Vaya Con Dios (Officiële Videoclip)
Een trein naar niemandsland
Ik heb vannacht in mijn droom een engel gezien
Verloren
Samen in een bubbelbad
Wat moet ik toch zonder jou
De wereld is een gekkenhuis
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Frans Bauer opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Frans Bauer opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.