Bizzey

Bizzey boeken

Bizzey boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Het begin van Bizzey

Bizzey is geboren en getogen in Amersfoort. Op 13-jarige leeftijd weet hij het, hij wil een bekende artiest worden. Hij is begonnen als breakdancer maar werd al snel een allround entertainer. In 2006 begon Bizzey een samenwerking met Don Diablo. Als MC toerde zij de hele wereld over en hiermee kwam de carrière van Bizzey in een stroomversnelling. Deze succesvolle samenwerking resulteerde in een in de single “This Way”. Voor de officiële release was de video al meer dan 400.000 keer bekeken op Youtube.

De vervolgcarrière van Bizzey

Naast MC op festivals als Latin Villige, Extreme Outdoor, Solar en Sneakerz maakt hij succesvolle collabs met Sidney Samson, Bassjackers en Lady Bee. Zijn hit met Bassjackers werd een echte clubhit en kwam op nummer 1 in de Dancetunes van Itunes.

Tegenwoordig is Bizzey niet meer weg te denken van de internationale rappodia. Zijn hit “Traag” samen met Kraantje Pappie is op dit moment al meer dan 120 miljoen keer beluisterd op Youtube.

Samenwerkingen Bizzey en Nederlandstalige artiesten

De afgelopen jaren is Bizzey steeds meer gaan samenwerken met Nederlandstalige artiesten. Zo zie je toch dat deze doelgroepen toch wel overlap hebben met elkaar. Zo was er een samenwerking met Tino Martin en gaf hij tevens een show weg tijdens het concert van Tino in het Olympisch Stadion. In 2023 bracht hij samen met Rolf Sanchez het nummer “Zin in de zomer man” uit. Iets eerder dat jaar had hij een samenwerking met John West met nummer “Kies je nog voor mij” en het begin van 2024 was het raak met Wesly Bronkhorst met het nummer “Gap”.

Bizzey huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Bizzey via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Bizzey te huren.

 

Wilt u Bizzey boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Bizzey. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Bizzey boeken

Prijsindicatie voor Bizzey

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Excl. techniek

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Bizzey, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Bizzey

Wesly Bronkhorst ft. Bizzey - GAP (Officiële Videoclip)
John West & Bizzey — Kies Je Nog Voor Mij (Officiële Videoclip )
Bizzey - Traag ft. Jozo & Kraantje Pappie (prod. Ramiks & Bizzey)
Culo
Bizzey X Boef - Drama (prod. Yung Felix)
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Bizzey opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Bizzey opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.