Corry Konings

Corry Konings boeken

Corry Konings boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Al bijna veertig jaar draait Corry Konings mee in het artiestenvak. Het begon voor Corry Corry Konings & John de Bever – Jouw Stem, Jouw Lach, Jouw BlikKonings in 1969. Met een lokaal bandje nam ze “Hello Josephine”op, bekend van The Scorpions. Pierre Kartner kreeg het nummer te horen en vanaf toen ging het razendsnel met Corry Konings. Inmiddels als zangeres van de Rekels kwam Corry Konings met componist/tekstschrijver en producer Pierre Kartner in de studio terecht en bracht de ene hit naar de andere: Vaarwel ik zal geen traan meer om je laten, rozen die bloeien, huilen is voor jou te laat zijn allen hits van het eerste uur. Daarna kwam voor Corry Konings een periode van samenwerking met diverse producers met hits als; Ik krijg een heel apart gevoel van binnen, Adios Amor, Mooi was die tijd en Leven en laten leven. Corry Konings kan buigen op een heel rijke periode van liedjes, een dikke 270 liedjes heeft Konings gedurende haar carrière opgenomen. En hier komt nog steeds geen einde aan want Corry Konings is nog steeds bezig met nieuwe muziek. Corry Konings, een zangeres waar ook u een apart gevoel van binnen krijgt!

Samenwerking met John de Bever

In oktober 2022 brengt Corry samen met John de Bever het nummer Jouw Stem, Jouw Lach, Jouw Blik uit. Eerder in 2022 bracht zij ook al samen met John het nummer Een Vriend Voor Het Leven uit. beide nummers kan je onderaan deze pagina beluisteren.

Corry Konings huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Corry Konings via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Corry Konings te huren.

 

Wilt u Corry Konings boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Corry Konings. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Corry Konings boeken

Prijsindicatie voor Corry Konings

Prijs: € 4.250
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Corry Konings, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Corry Konings

Corry Konings & John de Bever - Jouw Stem, Jouw Lach, Jouw Blik
Corry Konings & John de Bever - Een Vriend Voor Het Leven
Hoeren neuken, nooit meer werken
1000 keer heb ik aan jou gedacht
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Corry Konings opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Corry Konings opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.