Stef Ekkel boeken

Stef Ekkel

Wilt u Stef Ekkel boeken?
Op deze pagina vind u meer informatie over Stef Ekkel. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Biografie van Stef Ekkel

Stef Ekkel, een geweldige zanger had in zijn 10-jarige carrière al vele hits. Na de succesvolle singles “Op een terrasje“, “De Griekse Melodie” en “Een koffer vol met dromen” kwam de landelijke doorbraak met “De Woonboot“. Deze nationale feesthit zette Stef Ekkel voorgoed op de kaart als bekende Nederlander.

Na de single “Ik heb je sleutel weggesmeten!” verschijnt er in de zomer van 2011 een fantastische feestknaller: “WAARHEEN, WAARVOOR“. Het oude lied van Mieke Telkamp is in een zeer verrassend jasje gestoken…

Inmiddels is Stef Ekkel één van de meest gevraagde artiesten van Nederland. De live-optredens van Stef zijn door zijn unieke liedjes een echte belevenis en overal waar hij heeft opgetreden wordt hij teruggevraagd. Bovendien heeft Stef in de loop der jaren al zoveel hits gehad dat hij met alleen zijn eigen repertoire een zaal helemaal uit zijn dak kan laten gaan. Iets wat vele artiesten niet kunnen zeggen!

Stef Ekkel boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Video's van Stef Ekkel

Nieuws over Stef Ekkel

Prijsindicatie van Stef Ekkel

€ 1.695 1 x 30 minuten, Inclusief geluid tot 400 personen of monitorset
€ 2.795 1 x 30 minuten, Stef Ekkel & RenĂ© Karst

Hierboven vind u een prijsindicatie voor het boeken van Stef Ekkel. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen