Bart van Dishoeck

Bart van Dishoeck boeken

Bart van Dishoeck boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Als allround artiest weet Bart van Dishoeck iedereen te verrassen met zijn stemkwaliteiten. Na jarenlange ervaring als DJ op diverse internationale podia en de verdiende awards, richtte hij zich op zijn carrière als zanger. Hij heeft een breed repertoire en is een echte allround entertainer. Tijdens zijn optredens kun je zingen, emotioneel raken, dansen en springen.

Huiszanger Jantjes Verjaardag

Bart heeft snel vorderingen gemaakt in zijn carrière als zanger. Hij werd in 2019 door een vakjury, onder andere bestaande uit Tino Martin, Lange Frans en Pascal Redeker, verkozen tot huiszanger van Jantjes Verjaardag (Amsterdam), één van de meest toonaangevende horecazaken in Nederland. Hier wist hij meer dan 50 artiesten achter zich te laten.

In 2021 nam Bart deel aan de nieuwe RTL-4 show “I Can See Your Voice”. Hij schitterde in de eerste aflevering naast O’G3ne. Bart bleef uiteindelijk tot het einde van de uitzending en zong een duet met O’G3ne. Dit duet veroorzaakte extase bij zowel de jury als het publiek door zijn vocale talent.

Bart van Dishoeck huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Bart van Dishoeck via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Bart van Dishoeck te huren.

 

Wilt u Bart van Dishoeck boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Bart van Dishoeck. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Bart van Dishoeck boeken

Prijsindicatie voor Bart van Dishoeck

Prijs: € 795
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Bart van Dishoeck, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Bart van Dishoeck

Bart van Dishoeck - Ik meen 't • Muziekfeest op het Plein 2022 // Sterren NL
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Bart van Dishoeck opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Bart van Dishoeck opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.