Raymon Hermans

Raymon Hermans boeken

Raymon Hermans boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Raymon Hermans is een artiest in hart en nieren. Van jongs af aan was hij al bezig met muziek en inmiddels heeft hij zijn eigen unieke sound ontwikkeld. Zijn dansbare, uptempo en vrolijke klanken zijn perfect voor elke gelegenheid en zorgen voor de juiste sfeer.

Dankzij hits als “Hypnose”, “Fenomeen” en “M’n Favoriet” is Raymon Hermans in korte tijd uitgegroeid tot een bekende artiest in Nederland. Zijn muziek wordt uit volle borst meegezongen, of hij nu optreedt in een kroeg of op een groot festival. Raymon Hermans is een snel groeiende artiest en niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld. Zo heeft zijn debuutalbum “M’n Favoriet” alleen al op Spotify meer dan 25 miljoen streams.

Wat kan je verwachten van Raymon Hermans?

Wil jij een feest of evenement organiseren en ben je op zoek naar de perfecte artiest? Boek dan Raymon Hermans en laat jouw gasten genieten van zijn hits en unieke sound. Of het nu gaat om een klein intiem feest of een groot festival, Raymon Hermans zorgt voor de juiste sfeer en laat het publiek dansen en meezingen. Boek hem nu en maak jouw evenement onvergetelijk!

Raymon Hermans huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Raymon Hermans via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Raymon Hermans te huren.

Wilt u Raymon Hermans boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Raymon Hermans. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Raymon Hermans boeken

Prijsindicatie voor Raymon Hermans

Prijs: € 1.995
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset
Prijs: € 2.495
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Gage 2025

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Raymon Hermans, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Raymon Hermans

RAYMON HERMANS - Ja (Officiële Videoclip)
RAYMON HERMANS - GEEF MIJ MAAR DE SCHULD
RAYMON HERMANS - De Twaalfde Man (Iedereen Staat In Oranje) WK 2022
RAYMON HERMANS - M'N FAVORIET
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Raymon Hermans opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Raymon Hermans opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.