De Kapotte Kachels

De Kapotte Kachels boeken

De Kapotte Kachels boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

De Kapotte Kachels brengen gedurende ruim een half uur een onvervalste carnavalsambiance op het podium, waarbij ze een krachtige set neerzetten die alle kanten van het carnavalslandschap verkent. Nummers als “Naar De Getver”, “Kater van d’n Duvel”, “Marco de Narco”, “’t Is Weer Carnaval”, “Nie Zo Mauwen” en de absolute knaller “Terug Over De Maas” schallen luid en duidelijk door de luidsprekers!

Dit spektakel, gecombineerd met enkele tijdloze klassiekers van collega-artiesten en een overvloed aan energie die van ‘Heb ik jou daar!’ komt, zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor het publiek, de uitbater en natuurlijk de Kachels zelf.

Sinds 2019 weten de Kachels op indrukwekkende wijze feesttenten, kroegen, pleinfeesten, bar-dancings en zelfs Bar-mitswa’s volledig te veroveren en in duizend kleine stukjes achter te laten. En alsof dat nog niet genoeg is, zetten ze dit alles ook nog eens live neer! #watEenShow

De Kapotte Kachels huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals De Kapotte Kachels via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om De Kapotte Kachels te huren.

Wilt u De Kapotte Kachels boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over De Kapotte Kachels. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

De Kapotte Kachels boeken

Prijsindicatie voor De Kapotte Kachels

Prijs: € 1.750
Duur: 1 x 35 minuten
Informatie: Excl. techniek

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van De Kapotte Kachels, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van De Kapotte Kachels

Kapotte Kachels - NAAR DE GETVER (CARNAVAL 2024)
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van De Kapotte Kachels opvragen. De prijs en beschikbaarheid van De Kapotte Kachels opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.