Marc Floor

Marc Floor boeken

Marc Floor boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Marc Floor is slechts 17 jaar oud, maar zijn liefde voor muziek is al enorm. Voeg daar zijn indrukwekkende dosis talent aan toe en je hebt een veelbelovende ster. In 2021 waagde Marc Floor zich aan The Voice Kids, waarbij tijdens de Blind Auditions alle vier de stoelen omdraaiden. Marc koos Snelle als zijn coach en ontwikkelde zich razendsnel binnen het The Voice-circuit, met als resultaat een plaats in de finale!

Na zijn avontuur bij The Voice wist Marc Floor dat dit slechts het begin was. Hij ging aan de slag met zijn eigen muziek en heeft inmiddels enkele eigen releases op zijn naam staan. Bovendien heeft Marc Floor al aardig wat podiumervaring opgedaan. Hij verscheen in voorprogramma’s van Snelle en de Bankzitters, gaf optredens door heel Nederland en stond zelfs op het podium voor 15.000 bezoekers tijdens de EO Jongerendag in Ahoy Rotterdam.

Marc Floor’s droom om serieus werk te maken van zijn talent wordt steeds meer werkelijkheid. Onlangs tekende hij zijn eerste deal bij Lieve Jongens, het platenlabel van zijn voormalige coach Snelle bij The Voice Kids. Om deze samenwerking in te luiden, bracht Marc Floor de single ‘Zij Heeft Alles’ uit, gevolgd door zijn eerste EP in 2023: ‘Van Huis Uit’. Het is duidelijk dat de toekomst alleen maar rooskleuriger wordt voor Marc Floor, en we kijken reikhalzend uit naar wat hij nog meer in petto heeft.

Marc Floor huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Marc Floor via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Marc Floor te huren.

Wilt u Marc Floor boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Marc Floor. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Marc Floor boeken

Prijsindicatie voor Marc Floor

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Marc Floor, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Marc Floor

Marc Floor - Kapitein (Live - Thuis bij Snelle)
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Marc Floor opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Marc Floor opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.