Sven Versteeg

Sven Versteeg boeken

Sven Versteeg boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Sven bereikte plotseling de finale van “Jantjes Verjaardag” talentenshow in 2017 en ontving zo veel positieve reacties dat hij besloot om zich volledig op zijn carrière te richten. Dit resulteerde in vele optredens door het land en het uitbrengen van 6 eigen singles, waaronder “Liever De Liefste”, “Jij Wordt De Mijne” en “Stapel”.

Inmiddels is Sven een veelgevraagde zanger en entertainer. Bij elk optreden zet hij de zaal op zijn kop! Dit merkte ook het gezelligste café van Nederland, Café Bolle Jan, waar hij wekelijks mag optreden.

Wat kan je verwachten?

Bij elk optreden bepaalt Sven op het moment zelf, samen met zijn geluidsman, wat hij gaat zingen, zonder vaststaande setlist. Hierdoor kan hij makkelijk inspelen op het publiek en bepaalt hij het repertoire op verzoek. Of het nu een bruiloft, feesttent of bedrijfsfeest is, niks is te gek voor Sven. Wat u kunt verwachten bij zijn optredens is een flinke dosis entertainment en interactie met het publiek, met muzikale hits uit het verleden en heden, op maat gemaakte medleys en mash-ups.

Koos Alberts Award

Sven won in 2019 een Koos Alberts Award voor Beste Talent en was genomineerd voor een Buma NL Award in dezelfde categorie.

Referenties: Café Bolle Jan, Encore By Simonis, Jantjes Verjaardag, Dutch Valley, De Amsterdamse Zomer, De Woerdense Vakantieweek, De Skihut.

Sven Versteeg huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Sven Versteeg via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Sven Versteeg te huren.

Wilt u Sven Versteeg boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Sven Versteeg. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Sven-Versteeg-boeken

Prijsindicatie voor Sven Versteeg

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Sven Versteeg, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Sven Versteeg

Sven Versteeg — Zien (Officiële Videoclip)
Sven Versteeg - Jij Wordt De Mijne (Officiële Video)
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Sven Versteeg opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Sven Versteeg opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.