Antonio Holsken

Antonio Holsken boeken

Antonio Holsken boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Antonio Holsken is een Nederlandse zanger die geboren is op 1 juni 1970 in Ede, maar is opgegroeid in Veenendaal. Hij begon zijn zangcarrière op 22-jarige leeftijd na diverse talentenjachten te hebben gewonnen. In 1996 werkte hij twee jaar in feest café “De Noortje” in Amsterdam. In 1998 bracht hij zijn eerste single uit, genaamd “Dit is de laatste nacht”. Zijn eigen sound werd goed ontvangen en de single kwam in verschillende hitlijsten in Nederland en België. Daarna volgde snel zijn tweede single “Alle tranen die ik huilde”. In 2002 tekende hij bij HJDM Music en bracht hij zijn derde single “Viva l’amor” uit, die meteen de Top 100 binnenkwam op #54. Sindsdien heeft Antonio vele singles en albums uitgebracht, waaronder “Maak me gek” en “Verliefd”. Antonio is tevens bekend van tv-optredens op Net 5, bij Man bijt hond, TV Oost en Omroep Brabant.

Antonio Holsken huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Antonio Holsken via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Antonio Holsken te huren.

Wilt u Antonio Holsken boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Antonio Holsken. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Antonio Holsken boeken

Prijsindicatie voor Antonio Holsken

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Antonio Holsken, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Antonio Holsken

Antonio Holsken - Jouw Lach (officiële videoclip)
Antonio Holsken - Boem Boem - 2023 (officiële videoclip)
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Antonio Holsken opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Antonio Holsken opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.