Bennie Solo

Bennie Solo boeken

3JS boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Mogelijkheden Bennie Solo

Bennie Solo is te boeken in heel veel verschillende formaties, settings en tijdsduur. Bekijk hieronder wat er allemaal mogelijk. Voor prijzen en beschikbaarheid, neem vrijblijvend contact met ons op.

Bennie Solo

BENNIE SOLO is een op en top entertainer, inzetbaar als act van 1 x 30 minuten FEEST of avondvullend

Boek Bennie Solo als act op uw bedrijfsfeest, privéfeest, of  evenement  en het is in een handomdraai gezellig. Bennie zingt de leukste Nederlandstalige meezingers en zet de tent op zijn kop! Vooral de interactie tussen Bennie en zijn publiek staat centraal. 

Bennie Solo Show

Een knettergekke, wervelende en complete show met de gezelligste Nederlandstalige muziek en meezingers, waarbij vooral de interactie met het publiek centraal staat. De Bennie Solo Show is een avondvullend programma met 3 showblokken en tussendoor gezellige muziekmixen.

The Music Show

Men neme een koffer vol feestelijkheden, de beste hits uit de jaren 70, 80, 90, 00’s . 

Non Stop Glitter, Glamour en Fun. Dat is een toepasselijke, maar zeer onvolledige omschrijving van The Music Show. Een avondvullende show gepresenteerd door Bennie Solo en terzijde gestaan door zijn sound assistent DJ Armando.

Naast zijn interactie met het publiek, zingt Bennie een heerlijk repertoire

bestaande uit Engelse, Duitse en Nederlandstalige hits van vroeger en nu.

Tevens krijgt het publiek gedurende de show een aantal leuke spelletjes in de maag gesplitst. Wat dacht u van de ‘HoelaHoepShow voor gevorderden’, het ‘Raad de plaat concours’ of ‘CountryLineDansen

voor beginners’. Dit alles volgt elkaar in swingende vaart op.

Gooische Bingo

Mag er een keer wat reuring zijn of iets geks gebeuren op de werkvloer? Een pop-up, snelle Gooische Bingo?

Op je bedrijfs- of personeelsfeest of misschien wel op het eigen bedrijf?

ZANG, SPEL & BINGO!

Een bingo zoals alleen Bennie Solo het kan. Lekker fout, interactief en vooral gezellig. Een hyperactieve,

vrolijke show. Vol met gekkigheid, leuke liedjes, meezingen, maar vooral ook….

BINGO!

Speeltijden avondvullend of 1 x 60 minuten

De interactieve Bingo show zit boordevol gekkigheid, show en vertier maar uiteraard gaat het hier ook om de leuke, ludieke, gekke prijzen die er te winnen zijn tijdens de Bingo.

Heb jij al BINGO?

De Sjonnies

Zoals jullie waarschijnlijk al weten is Bennie Solo ook al jaren zangen van de bekende Sjonnies.

Bennie Solo huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Bennie Solo via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Bennie Solo te huren.

Wilt u Bennie Solo boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Bennie Solo. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Bennie Solo boeken

Prijsindicatie voor Bennie Solo

Prijs: Op aanvraag
Duur: In overleg
Informatie: Neem vrijblijvend contact op voor de verschillende mogelijkheden.

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Bennie Solo, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Bennie Solo

Bennie Solo - Het is nog nooit zo mooi geweest (carnaval 2023)
Bennie Solo - Zijn het je ogen (Officiële Videoclip)
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Bennie Solo opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Bennie Solo opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.