Marco van Kints

Marco van Kints boeken

Marco van Kints boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Marco van Kints (1975), een entertainer uit Leiden, begint zijn muzikale reis met een rustig nummer dat al snel transformeert in een vlotte track met een aanstekelijke beat, gevuld met gitaar- en accordeon solo’s. Hij is een van de eerste artiesten die een microfoon hanteerde in zijn geliefde sleutelstad.

Vaak is Marco te vinden in de gezellige cafés, waar hij zijn bijzondere stemgeluid ten gehore brengt. Na het beluisteren van de producties van producer en tekstschrijver André Kooiman, ontstond bij Marco het verlangen om zijn eigen single uit te brengen. Deze veelzijdige producer uit Raamsdonksveer creëerde een pakkende tekst op basis van een oude klassieker van Freddie Fender en maakte er een sprankelende zomerhit van. Het rustige begin van het nummer transformeert moeiteloos naar een vrolijke melodie met een levendige beat, waarin gitaar- en accordeonklanken schitteren. De single, getiteld “Is dan alles nu voorbij,” is verkrijgbaar vanaf juli 2019 op alle grote download- en streamingplatforms. Een bijbehorende videoclip is te bewonderen op onder andere YouTube en Tv Oranje. De plugging voor deze single wordt verzorgd door PLUGplugging bij radiozenders in zowel Nederland als België.

Met deze heerlijk zomerse single heeft Marco van Kints een prachtig lied gecreëerd dat ongetwijfeld goed in de smaak zal vallen bij liefhebbers van het Nederlandstalige genre!

Marco van Kints huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Marco van Kints via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Marco van Kints te huren.

Wilt u Marco van Kints boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Marco van Kints. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Marco van Kints boeken

Prijsindicatie voor Marco van Kints

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 X 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Marco van Kints, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Marco van Kints

Marco Van Kints - Is Dan alles Nu Voorbij (Wasted Days and Wasted Nights) | officiële videoclip
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Marco van Kints opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Marco van Kints opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.