Rutger van Barneveld

Rutger van Barneveld boeken

Rutger van Barneveld boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Wil je Rutger van Barneveld boeken voor een optreden? Deze uit Tiel afkomstige zanger en entertainer is sinds 2002 actief op podia door heel Nederland. Vanaf zijn eerste openbare optreden bij de lokale voetbalvereniging in Tiel wist hij dat hij wilde blijven zingen en entertainen voor grote groepen mensen.

Inmiddels heeft Rutger al diverse mijlpalen bereikt, waaronder het winnen van de zang battle tijdens de Waalkadefeesten in 2012 en zijn deelname aan de real life serie “Ik geloof in mij” op Omroep Gelderland in 2013. Door het succes van de serie bracht Rutger de nieuwe single “Een dag uit duizend dromen” uit en werd hij een bekende Nederlander toen Talpa Network besloot om de serie uit te zenden bij SBS6 in 2020.

Grote evenementen

Het succes van Rutger bleef niet onopgemerkt en resulteerde in optredens op grote podia zoals Paaspop, Freshtival, de Mega Piraten Festijnen, het Muziekfeest op het Plein en zelfs een uitverkochte zaal tijdens “Rutger in Concert” in De Vorstin in Hilversum.

Als klap op de vuurpijl tekende Rutger in februari 2022 een exclusief platencontract bij Cornelis Music, waarbij hij koos voor een samenwerking met de producenten Emile Hartkamp, John Dirne en Norus Padidar. Wil je Rutger van Barneveld boeken voor een onvergetelijk optreden? Neem dan contact op en ontdek de mogelijkheden.

Rutger van Barneveld huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Rutger van Barneveld via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Rutger van Barneveld te huren.

Wilt u Rutger van Barneveld boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Rutger van Barneveld. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

rutger-van-barneveld-boeken Copyright LINDAVDBROEK

Prijsindicatie voor Rutger van Barneveld

Prijs: € 1.995
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Rutger van Barneveld, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Rutger van Barneveld

Rutger Van Barneveld - Malle Pietje (Officiële Videoclip)
Rutger van Barneveld - Helena 2.0 (officiële videoclip)
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Rutger van Barneveld opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Rutger van Barneveld opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.