Maikel ten Voorde

Maikel ten Voorde boeken

Maikel ten Voorde boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Maikel ten Voorde, geboren op 7 augustus 1989 in Enschede, is van jongs af aan gepassioneerd bezig geweest met muziek. Zijn eerste publieke optreden op 15-jarige leeftijd zette de toon voor zijn muzikale carrière. De smaak te pakken gekregen, bracht hij verschillende singles uit, waaronder zijn debuutsingle ‘Een pak van m’n hart’.

In de daaropvolgende jaren lanceerde Maikel diverse singles, waaronder het iconische ‘Mijn Vriend Sinterklaas’. Dit themalied, geschreven en geproduceerd door Edwin van Hoevelaak, behaalde een welverdiende Platina plaat. Het succes opende deuren naar televisieoptredens in programma’s als Koffietijd en EditieNL.

In 2015 nam Maikel deel aan het SBS6-programma Beat-It, waar hij de finale bereikte. Samen met Gerard Joling zong hij het nummer ‘Het is nog niet voorbij’, waarna bijna 1 miljoen mensen zagen dat Maikel uiteindelijk met de overwinning naar huis ging.

Maart 2017 bracht Maikel opnieuw tijd door in de Rooftop Studio, samen met producer Edwin van Hoevelaak, waar ze werkten aan nieuwe singles, waaronder ‘Als het om de liefde gaat’ en ‘Jij Bent Als De Zomer’. In datzelfde jaar werd Maikel voor het eerst vader van een dochter en schreef hij samen met Niels Lingbeek het nummer ‘Droom Maar’, een ode aan het prille vaderschap.

Maikel treedt regelmatig op bij diverse evenementen en stond al in vele voorprogramma’s met artiesten als Jeroen van der Boom, Gerard Joling, Lee Towers, Jannes, Jan Smit, en vele anderen. In 2022 bracht hij de single ‘Ze Laat Het Los’ uit, een nummer dat Maikel zelf schreef in samenwerking met Niels Lingbeek.

Een opvallende wending in 2023 met de release van ‘Amsterdammertje’, een feesthit die de kroegen en dansvloeren veroverde. Maikel en Niels Lingbeek zetten opnieuw een geweldig nummer neer, wat zorgde voor een golf van opwinding en enthousiasme bij het publiek.

In 2024 zet Maikel ten Voorde de trend voort met de release van nieuwe singles. Het belooft opnieuw een veelbelovend jaar te worden voor deze getalenteerde zanger, die zijn publiek blijft verrassen met zijn muzikale veelzijdigheid en energieke optredens.

Maikel ten Voorde huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Maikel ten Voorde via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Maikel ten Voorde te huren.

Wilt u Maikel ten Voorde boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Maikel ten Voorde. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Maikel ten voorde boeken

Prijsindicatie voor Maikel ten Voorde

Prijs: € 1.295
Duur: 1 x 40 minuten
Informatie: incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Maikel ten Voorde, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Maikel ten Voorde

Maikel ten voorde - Nooit Meer Voorbij (Officiële Videoclip)
Maikel ten voorde - Amsterdammertje (Officiële Videoclip)
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Maikel ten Voorde opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Maikel ten Voorde opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.