Jesse Prins

Jesse Prins boeken

Jesse Prins boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Ontdekking via sociale media is niet langer voorbehouden aan artiesten zoals Davina Michelle of internationale sterren zoals Olivia Rodrigo. Jesse Prins, een volksartiest, heeft ook zijn weg gevonden dankzij deze digitale snelweg. Op slechts 21-jarige leeftijd wordt hij door niemand minder dan Tino Martin het podium opgeroepen, waarna zelfs Tino zelf zijn oren niet kan geloven. Het moment wordt vastgelegd op video, die al snel viraal gaat op Dumpert. De reacties onder de video spreken boekdelen: de jongeman naast Tino wordt erkend als een groot talent.

Dit talent trok ook de aandacht van artiest Billy Dans en producer John Dirne. Zij namen contact op met Jesse Prins. “Eigenlijk was het nooit mijn intentie om artiest te worden. Natuurlijk vond ik zingen leuk, en mijn familie en vrienden zeiden dat ik er iets mee moest doen, maar dat het zo zou lopen, had ik nooit durven dromen!”

Het kan inderdaad snel gaan; amper een jaar na zijn virale doorbraak tekende Jesse Prins zijn eerste platencontract bij CTM Music.

Zijn debuutsingle, ‘Altijd & Overal’, is geschreven door Billy Dans, Henny Thijssen en Jochem Fluitsma, en geproduceerd door John Dirne.

Thuis hier op het plein

Thuis hier op het plein is het een single die Jesse Prins begin 2024 heeft uitgebracht. Een heerlijk Nederlands volksnummer die heel goed wordt ontvangen, hier wordt veel van verwacht!

Jesse Prins huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Jesse Prins via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Jesse Prins te huren.

 

Wilt u Jesse Prins boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Jesse Prins. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Jesse Prins boeken

Prijsindicatie voor Jesse Prins

Prijs: € 1.795
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Jesse Prins, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Jesse Prins

Jesse Prins – Thuis Hier Op Het Plein (Officiële Videoclip)
Jesse Prins - Altijd & Overal (Officiële Videoclip)
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Jesse Prins opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Jesse Prins opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.