Frans Bauer boeken

Frans Bauer

Wilt u Frans Bauer boeken?
Op deze pagina vind u meer informatie over Frans Bauer. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Biografie van Frans Bauer

Frans Bauer is misschien wel de grootste Nederlandstalige artiest die ons land kent. Met zijn realitysoap “De Bauers” stal hij de harten van alle Nederlanders en met nummers als “Heb je even voor mij”, “Als sterren aan de hemel staan” en “De Regenboog” heeft hij ware Nederlandstalige klassiekers gemaakt!

In 2003 was de realitysoap “De Bauers” over het gezinsleven van Bauer en zijn vrouw Mariska een veelbekeken televisieprogramma. Het gezin wordt 24 uur per dag gefilmd en aan bod komen o.a. zijn tienjarig jubileum, zijn tien uitverkochte optredens in Ahoy’, zijn shows in Duitsland en beelden van zijn vakantie. De titelsong van de serie, ‘Heb Je Even Voor Mij’, groeit uit tot een nationaal volkslied. Het is de eerste solosingle van Frans Bauer die dubbelplatina wordt en waarmee hij de nummer 1 positie behaalt. In totaal staat ‘Heb Je Even Voor Mij’ 13 weken lang op nummer 1 in de Top 100 en is daarmee zijn grootste hit tot nu toe.

In de jaren daarna staat Frans Bauer tientallen keren in een uitverkocht Ahoy en volgen er vele nieuwe singles zoals “Kom dans met mij”, “Hé lekker ding” en “Un Dos Très”. In de afgelopen jaren heeft Frans Bauer regelmatig uitstapjes gemaakt naar de film en televisie wereld. Zo speelde hij onder andere in de film van Kabouter Plop en in 2012 is hij te zien in Flikken Maastricht als zichzelf. Hetzelfde jaar neemt hij de rol van Petrus op zich tijdens The Passion. Ook is Frans Bauer presentator van het programma Bananasplit.

Als u op zoek bent naar een absolute uitsmijter voor uw evenement dan is Frans Bauer DE artiest! Met De Holland Show Band of als tape-act, over een optreden van Frans Bauer zal nog lang worden nagepraat.

Frans Bauer boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Video's van Frans Bauer

Prijsindicatie van Frans Bauer

€ 9.900 1 x 30 minuten, Tape, Privé feest tot 300 personen
€ 14.900 1 x 30 minuten, Tape, zakelijk tot 300 personen

Hierboven vind u een prijsindicatie voor het boeken van Frans Bauer. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen