Sieneke

Sieneke boeken

Sieneke boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Sieneke groeide op in een zeer hecht gezin, samen met haar vader, moeder en haar jongere broertje. Sieneke was als kind al bezig met zingen en dansen. Al vanaf haar achtste jaar begon zij met streetdance en een paar jaar later is zij op stijldansen gegaan. Gaandeweg merkte Sieneke dat zij zingen ook erg leuk vond en werd daarbij aangemoedigd door haar omgeving. Toen er een Idols-auditie werd georganiseerd door diverse scholen in de regio meldde Sieneke zich daarvoor met enkele vriendinnen aan. Tot haar eigen grote verbazing kwam zij steeds een ronde verder en haalde zelfs de finale. De eerste plaats moest gedeeld worden met een andere kandidaat, maar vanaf dat moment wist Sieneke: Hier ga ik in verder! Sieneke mocht zingen op feestjes op diverse plekken in het land en deed dat met veel plezier. Op een avond verzorgde zij een optreden waar later die avond ook Marianne Weber acte de présence zou geven. Op het moment dat Sieneke op het podium stond, kwam Marianne binnen en bleef even staan kijken. Marianne was meteen onder de indruk van dit jonge meisje. Een stem die klinkt als een klok en een uitstraling die spontaan en echt is. Toen de TROS Marianne benaderde om met een door haar uitverkoren talent mee te doen aan het Nationale Songfestival twijfelde Marianne geen moment en wist dat nu de tijd rijp was om Sieneke naar voren te schuiven. Sieneke is dolblij dat ze nu eindelijk na een lange tijd geduldig wachten de kans krijgt om zich te tonen aan het grote publiek. Marianne is heel zelfverzekerd als het om Sieneke gaat. ” Ik zal niet zomaar mijn naam hangen aan een of ander talent. Sieneke is een supertalent waar ik me met liefde over ontferm en ben er van overtuigd dat zij een hele grote carrière tegemoet gaat.” Ondanks dat Sieneke niet wist door te dringen tot de finale van het Eurovisie Songfestival, heeft zij toch de harten van vele Nederlanders gestolen. Zij voelde zich gesteund door de veelal positieve reacties en kon met opgeheven hoofd terugkijken op een zeer bijzondere periode. Platenmaatschappij NRGY Music wilde ook dolgraag verder met Sieneke en zodoende werd een contract getekend voor maar liefst 3 albums. De afgelopen maanden hebben in het teken gestaan van het verzamelen van liedjes, iets waar Sieneke zeer nauw bij betrokken was. Zij wilde zingen wat het dichtste bij haar gevoel lag. Samen met gelegenheids- producersduo Marianne Weber en Hans Aalbers heeft zij het beste van zichzelf gegeven om het Nederlandse publiek een album te schenken die in menig huiskamer voor een lach en een traan zullen zorgen.

Duet met Frans Bauer

Sieneke brengt samen met Frans Bauer de single Vaya Con Dios uit. Dit is een opmaat naar een serie van nieuwe releases van het kersverse duo en een grote tournee langs theaters in Nederland en België. Een groot deel van 2023 staat in het teken van deze bijzondere samenwerking, met ongetwijfeld volgende successen. In tijden van onbegrip, onzekerheid en vertwijfeling brengen zij een vrolijke muzikale opsteker voor de aankomende wintermaanden. Met #1 trending op Youtube en al meer dan 350K weergaven bewijzen zij opnieuw de rolmodellen van het genre Nederlandstalig Populair te zijn. Het nummer is hieronder te bekijken en te beluisteren.

Sieneke huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Sieneke via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Sieneke te huren.

 

Wilt u Sieneke boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Sieneke. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Sieneke boeken

Prijsindicatie voor Sieneke

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Sieneke, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Sieneke

Frans & Sieneke - Vaya Con Dios (Officiële Videoclip)
blijf vannacht bij mij
Ik ben verlieft (live)
Doe dat nooit meer
Hé Lekkerding
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Sieneke opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Sieneke opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.