René van Beeten

René van Beeten boeken

René van Beeten boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Geboren op 14 april 1971 in het hartje van Amsterdam. Al op mijn 7e werd ik gecomplimenteerd met mijn zangkunsten.

Het zingen is mij met de paplepel ingegoten doordat mijn Opa in allerlei gelegenheden stond te zingen. Toen ik ongeveer 13 jaar was heb ik samen met mijn Opa het nummer “Zuiderzeeballade” opgenomen. Dat was toen in café “de vrolijke noot” op de overtoom. Na de bekende 12 ambachten en 13 ongelukken waar ik van magazijn medewerker tot systeem beheerder uitgroeide kwam ik in de wondere wereld van het entertainment binnen rollen. In het begin lukte het allemaal niet zo maar na wat zanglessen en heel veel oefenen en leren begon het allemaal wat vorm te krijgen. Eerst hobbymatig onder het mom van gezellig in de kroeg tot zomaar ineens een betaald optreden, dat was in 1999. Per toeval kwamen we op het Hazes repertoire terecht. Een bevriende muzikant die mij weleens begeleide in de kroeg zei “probeer eens een nummertje van Hazes”

Dat dit later uit zou groeien tot een beroep had niemand verwacht.

Hazes imitator

Ook wel bekend als André Hazes Imitator, maar dan wel met een echt Amsterdams accent en 100 % live act. Kortom René van Beeten. Amsterdamse Volkszanger.

Geniet van een onvervalst Amsterdams geluid en laat je meevoeren met de mooiste Hazes klassiekers uit het enorme André Hazes repertoire. Maar ook voor een stukkie Amsterdamse gezelligheid is René te boeken. Al meer dan 16 jaar is hij op de Nederlandse en ook buitenlandse podia te vinden met zijn vertolkingen van het Nederlandse en Amsterdamse (levens)lied. En natuurlijk met zijn André Hazes sr. Act.

René van Beelen huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals René van Beelen via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om René van Beelen te huren.

Wilt u René van Beeten boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over René van Beeten. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Rene-van-Beeten-boeken

Prijsindicatie voor René van Beeten

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van René van Beeten, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van René van Beeten

René van Beeten - Nu Jij Hier Niet Meer Bent
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van René van Beeten opvragen. De prijs en beschikbaarheid van René van Beeten opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.