Joey Hartkamp

Joey Hartkamp boeken

Joey Hartkamp boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Joey Hartkamp

Joey Hartkamp de zanger uit Arnhem die sinds zijn debuut in september 2013 door vele de titel van ‘Rijzende ster’ krijgt, is in een sneltreinvaart bezig om met zijn energieke en spetterende optredens heel Nederland te veroveren. In oktober 2017 werd de zanger bekroond met een Buma NL Award als Grootste Talent.

Inmiddels is Joey niet meer van het podium weg te denken en treed hij op door heel het land. Ook op tal van grote evenementen heeft hij inmiddels dikwijls bewezen een rasechte artiest te zijn. Zo stond hij onder andere op het podium van het Mega Piraten Festijn, DutchValley, Muziekfeest op het plein en in het Gelredome.

Zijn carrière startte officieel in maart 2013 toen hij meedeed aan het programma ‘Bloed, Zweet en Tranen’ van SBS6. Het zorgde ervoor dat Joey onder andere werd uitgenodigd door Shownieuws en om live te zingen bij ‘De Wereld Draait Door’. In september debuteerde hij met zijn eerste single ‘Geen Nacht Meer Zonder Jou’ waarmee hij meteen hoge ogen wist te gooien.

Met zijn singles ‘Hoor Je M’n Hart’ en ‘Dans Met Me Mee’ wist Joey vooral in het land hits te scoren en werden zijn liedjes luidkeels meegezongen.

Naast zijn eigen repertoire met o.a. de singles ‘Ale Ale Ale, ‘Ik Vind Je Sexy’, ‘Hoor Je M’n Hart’ en ‘Dans Met Me Mee’ zingt de zanger ook bekende hits van o.a. Marco Borsato, Andre Hazes, Rene Froger, Wolter Kroes en vele andere! Gezelligheid en feest staan centraal tijdens zijn optredens en met zijn

Een ding is zeker. Met deze rasechte zanger én entertainer is het gegarandeerd feest!

Joey Hartkamp boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Wilt u Joey Hartkamp boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Joey Hartkamp. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Joey Hartkamp

Prijs: € 995
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Tapeshow

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Joey Hartkamp, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Joey Hartkamp

Ale Ale Ale (Officiële Videoclip)
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Joey Hartkamp opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Joey Hartkamp opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.