Wesley Ponsen

Wesley Ponsen boeken?

Wesley Ponsen boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Wesley Ponsen (geboren op 17 oktober 1987) heeft één grote passie in zijn leven: zingen. Zijn muzikale reis begon in Café Tanja, waar hij als jonge jongen al muziek draaide. Hier groeide zijn liefde voor Nederlandstalige muziek.

Zijn eerste stap in de muziekwereld zette hij met het nummer “Chica Chica” van Bouke, dat hij thuis in de schuur had opgenomen. Wesley twijfelde aan de kwaliteit en zocht bevestiging. Eerst liet hij het nummer horen aan zijn moeder, Gerda Ponsen, die niet kon geloven dat haar zoon het had gezongen. Vervolgens speelde hij de opname af in Café Tanja, het café van zijn oom Piet, die ook zijn hele leven in de muziek zat. Piet kon het eveneens niet geloven en vroeg Wesley om het liedje live te zingen. Dit moment markeerde het begin van Wesley’s zangcarrière.

Wesley’s grote droom is om door te breken met Nederlandstalige muziek. In 2010 won hij de Oosterhout Live Talent-competitie, waar 40 andere talenten aan meededen. Zijn unieke stem, vaak vergeleken met die van Willy Alberti, hielp hem de overwinning te behalen. Dankzij deze prestatie mocht hij een plaat opnemen bij topproducer Edwin van Hoevelaak, wat resulteerde in de prachtige single “Leven zonder jou”. De single werd uitgereikt door niemand minder dan Willeke Alberti, die zichtbaar ontroerd was door Wesley’s stem.

Wesley Ponsen huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Wesley Ponsen via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Wesley Ponsen te huren.

Wilt u Wesley Ponsen boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Wesley Ponsen. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Wesley-Ponsen-boeken-

Prijsindicatie voor Wesley Ponsen

Prijs: € 1.495
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Wesley Ponsen, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Wesley Ponsen

Wesley Ponsen - Wachten Op Jou (Officiële Videoclip)
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Wesley Ponsen opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Wesley Ponsen opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.