Joel Borelli

Joel Borelli boeken

Joel Borelli boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Joel Borelli werd geboren op 22 juni 1980 in Eindhoven. Zijn vader en moeder zijn bijzonder muzikaal. De oude piano van opa staat midden in de woonkamer en iedere dag wordt er even op gespeeld. Joel staat als klein ventje te dansen in zijn box. Muziek is er met de paplepel ingegoten. Het duurt niet lang voordat kleine Joel achter de piano plaats neemt. Mama leert hem de eerste akkoorden en binnen no time leert hij zichzelf het spelen aan.

Als jongen van 12 krijgt hij pianoles maar al gauw is het duidelijk dat Joel vanuit zijn hart speelt. Noten spelen lukt hem niet, tot de dag van vandaag leest Joel nog steeds geen noot.

Als 20-jarige knul gaat Joel de kroegen af om daar achter de piano plaats te nemen en zo naast zijn studie sportmarketing wat geld bij te verdienen. Al snel krijgt de Scheveningse succes formatie Crazy Piano’s hem in het vizier. Hier leert Joel het vak van het entertainen en bouwt hij een gigantisch repertoire op. Joel speelt inmiddels overal en groeit uit tot een van de gezichten van Crazy Piano’s.

Meest gevraagde pianist van Nederland

10 jaar geleden werd Joel ontdekt door manager Wim Franke. Wim bracht hem op korte termijn naar een ongekend hoog level. Optredens volgen elkaar in hoog tempo op en de Joel Borelli show is een feit. Anno 2020 is Joel de meest gevraagde pianist van Nederland met meer dan 180 shows per jaar in binnen en buitenland.

Yves Berendse en Joel Borelli

Joel brengt samen met zijn goede vriend en collega Yves Berendse  het nummer ‘Caruso (Nu jij niet meer hier bent)’ uit. Het nummer ‘Caruso’ is van oorsprong gezongen door zanger Pavarotti. De Nederlandse versie ‘Nu jij niet meer hier bent’ wordt uitgebracht door André Hazes in 1994. Yves en Joel combineren de twee nummers en maken er een mooie versie van.

Joel Borelli huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Joel Borelli via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Joel Borelli te huren.

Wilt u Joel Borelli boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Joel Borelli. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Joel Borelli boeken

Prijsindicatie voor Joel Borelli

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 50 minuten
Informatie: Piano powershow
Prijs: Op aanvraag
Duur: 2 x 40 minten of 1 x 75 minuten
Informatie: Piano plus show

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Joel Borelli, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Joel Borelli

Joël Borelli - Joost mag het weten ( Q-music 2021 )
Yves Berendse & Joel Borelli - Caruso (Nu Jij Hier Niet Meer Bent)
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Joel Borelli opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Joel Borelli opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.