FeestPiano

FeestPiano boeken

FeestPiano boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van FeestPiano

Andy’s FeestPiano is een exclieve one-man-pianoshow van Andy Dellenoy. Het is een pianobar-ervaring maar dan op uw eigen gekozen locatie! Het is een top entertainment show met live-muziek, zang en entertainment van een erg hoog niveau. Uw gasten bepalen zelf door middel van verzoekers wat er gespeeld wordt. 

Zijn repertoire bestaat uit hits de beste meezingers en huidige top40 hits tot de allerbeste platen uit de 80 en 90, Andy speelt alles, alles er maar meegezongen, gedanst en gefeest wordt!

FeestPiano kan je ook uitbreiden in een duoshow.  Je boekt dan WildPianos of de PianoStars

Het verschil tussen de WildPianos en de PianoStars is voornamelijk het formaat van de gebruikte piano’s.

De WildPianos zijn meer gefocust op grote podia en een hoog feestgehalte.  De piano’s zijn groter, en je kunt er zelfs op staan. Aan de zijkant van de piano’s staat de tekst “WildPianos” en er is een passend decordoek.

De PianoStars zijn eigenlijk dezelfde pianisten, maar dan met kleinere piano’s en meer gericht op een stijlvol evenement. De piano’s zijn wit, zonder teksten op de zijkant. Als decordoek wordt er eventueel een zwart sterrendoek gebruikt. En natuurlijk is ook de muziekkeuze vaak anders dan bij de WildPianos.

FeestPiano, WildPianos of PianosStars boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Wilt u FeestPiano boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over FeestPiano. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor FeestPiano

Prijs: Op aanvraag
Duur: Avondvullend
Informatie: Incl. geluid

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van FeestPiano, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van FeestPiano

Andy sings That's Allright with the Wild Pianos
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van FeestPiano opvragen. De prijs en beschikbaarheid van FeestPiano opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.