Booming Piano’s

Booming Piano’s boeken

Booming Piano’s boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

De Booming Piano’s zijn al 10 jaar de meest succesvolle en meest geboekte pianoshow van Nederland. In de afgelopen jaren hebben zij meer dan 1250 keer op de bühne gestaan. Keer op keer weten zij de mensen te verbazen en te vermaken. Zij onderscheiden zich door het interactieve karakter en vaste en uiterst muzikale muzikantenbezetting. Ook de lichtshow en het fraaie decor wat standaard mee gaat is van hoog niveau en van toegevoegde waarde voor deze show. U bepaalt zelf wat zij spelen, alles kan aangevraagd worden, geen verzoeknummer is te gek.

De Booming Piano’s komen standaard met professioneel licht en geluid, instrumentarium (o.a. twee witte vleugels), decor en de benodigde pennen en aanvraagformulieren voor de verzoeknummers.

Verschillende setting:

De Booming Piano’s zijn te boeken in verschillende settingen

SMALL bestaat uit 2 pianisten en een drummer

BASIC bestaat uit 2 pianisten, drummer en gitarist (meest geboekt)

XL bestaat uit 2 pianisten, drummer, gitarist en saxofonist

Booming Piano’s huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Booming Piano’s via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Booming Piano’s te huren.

 

Wilt u Booming Piano’s boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Booming Piano’s. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Booming Piano’s boeken

Prijsindicatie voor Booming Piano’s

Prijs: Op aanvraag
Duur: 3 x 50 minuten
Informatie: Small: incl. licht en geluid tot 500 personen
Prijs: Op aanvraag
Duur: 3 x 60 minuten
Informatie: Basic: met gitarist, incl. licht en geluid tot 500 personen
Prijs: Op aanvraag
Duur: 3 x 60 minuten
Informatie: XL: met gitarist en saxofonist, incl. licht en geluid tot 500 personen

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Booming Piano’s, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Booming Piano’s

BOOMING PIANOS
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Booming Piano’s opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Booming Piano’s opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.