The Big Swingers

The Big Swingers boeken

The Big Swingers boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

The Big Swingers is opgericht naar het idee van multi-instrumentalist James Ludlam en zangeres Eva van der Zanden. De bandleden hebben eerder gespeeld in acts zoals bijvoorbeeld Crazy Pianos, Rowwen Hèze, De Coronas en Kane. Deze uitzonderlijke en ruime ervaring in de muziekindustrie is terug te horen én te zien in deze nieuwe energieke showband.

The Big Swingers nemen je mee op reis terug in de tijd; waar je favoriete hits worden gespeeld, maar dan nét even anders.

Over minder dan een jaar bevinden we ons alweer in de jaren 20! De muziek die een eeuw geleden zo populair was, van 1920 tot aan 1950 zal terug te horen zijn in de stijl van The Big Swingers. Nieuwe popsongs van o.a. Daft Punk, Justin Bieber en Bruno Mars ondergaan deze keer een totale metamorfose.

Met aanstekelijke harmonieën, een swingende ritme sectie en met een verrassende show in een retro podium setting zullen The Big Swingers je mee terug nemen in de tijd naar de ‘Gouden Eeuw van de Swing’!

The Big Swingers huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals The Big Swingers via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om The Big Swingers te huren.

Wilt u The Big Swingers boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over The Big Swingers. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

The Big Swingers boeken

Prijsindicatie voor The Big Swingers

Prijs: Op aanvraag
Duur: In overleg
Informatie: Incl. geluid mogelijk

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van The Big Swingers, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van The Big Swingers

THE BIG SWINGERS | PROMO 2018 | AHOY
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van The Big Swingers opvragen. De prijs en beschikbaarheid van The Big Swingers opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.