Crazy Piano’s On Tour

Crazy Piano’s On Tour boeken

Crazy Piano’s On Tour boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

De Crazy Pianisten zijn nu ook te boeken voor een feest bij u op locatie. Wij hebben een Crazy Piano’s setting samengesteld die op elke denkbare locatie het feest zal veranderen in een onvergetelijke happening. Dit idee is ontstaan uit de vraag van de gasten in onze restaurants en bars. Wij bieden een spectaculaire show voor bijvoorbeeld op een bedrijfsfeest, inclusief de knalrode vleugels, een drumstel en de Crazy Pianisten. Aan de entourage en decors is veel aandacht besteed. U waant zich in een echte pianobar. Tijdens de show zullen de pianisten de zaal volledig op zijn kop zetten met diverse acts achter, op en onder de rode piano’s.

Crazy Piano’s On Tour huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Crazy Piano’s On Tour via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Crazy Piano’s On Tour te huren.

Wilt u Crazy Piano’s On Tour boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Crazy Piano’s On Tour. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

crazy-pianos-on-tour-boeken

Prijsindicatie voor Crazy Piano’s On Tour

Prijs: € 9.975
Duur: In overleg
Informatie: Incl. licht en geluid tot 1000 personen

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Crazy Piano’s On Tour, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Crazy Piano’s On Tour

Crazy Piano's Live
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Crazy Piano’s On Tour opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Crazy Piano’s On Tour opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.