Mike’s Pianoshow

Mike’s Pianoshow boeken

Mike’s Pianoshow boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Een vrolijke pianoband vol interactie met het publiek, voor uw evenement of bruiloft.

De Mike’s Pianoshow is een 4-koppige band die verzoekjes speelt en zorgt voor een unieke feestavond door veel interactie met uw gasten.

Dat wil zeggen dat de band het publiek zoveel mogelijk betrekt, zodat het een persoonlijk en uniek feest wordt van ons allemaal. Van de band EN het publiek. Zo kunnen uw gasten niet alleen verzoekjes indienen, er komen ook bekende meezingers langs, spontane karaoke en heel veel hits waar iedereen lekker op kan dansen. De vrolijke chemie die Michael en zijn band met de zaal hebben is uniek en heel aanstekelijk.

Met mee dan 15 jaar ervaring, 150 geslaagde feestjes en een repertoire van meer dan 500 nummers is er altijd voor ieder wat wils.

Mike’s Pianoshow huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Mike’s Pianoshow via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Mike’s Pianoshow te huren.

Wilt u Mike’s Pianoshow boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Mike’s Pianoshow. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Mikes Pianos Show boeken

Prijsindicatie voor Mike’s Pianoshow

Prijs: Op aanvraag
Duur: In overleg
Informatie: Incl. geluid

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Mike’s Pianoshow, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Mike’s Pianoshow opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Mike’s Pianoshow opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.