Juni Juliet

Juni Juliet boeken

Juni Juliet boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Juni Juliet

Juni Juliet begon zijn carrière al vroeg, Toen hij 7 jaar was begon al te spelen op Curacao. Hij bespeelde de mandoline in verschillende televisieprogramma’s. Hij werd al snel een TV-ster. Elke zaterdag avond zat het hele eiland verzameld rond de televisie te kijken zijn uitvoering.

Samen met zijn vier broers reisde Juni samen met zijn vier broers door Zuid-Amerika onder de naam “Tipico Juliet”. Tijdens deze periode traden zij op in kinderprogramma’s op de Zuid-Amerikaanse televisie. Toen Juni elf was begon hij er ook bij te zingen, sterker nog, hij begon ook met gitaar, basgitaar, piano, orgel en percussie-instrumenten te spelen. De band “Tipico Juliet” was erg populair tussen 1970 en 1977. In 1977 besloot Juni Juliet om solo verder te gaan. In 1990 won hij de gouden Orpheus in Bulgarije.

Juni is actief in cabaret en trad op als een zingende artiest en pianist in diverse landen, waaronder Japan, Rusland, Bulgarije, Hongarije, Zweden, Noorwegen, Zwitserland, Finland, New York, Miami, Las Vegas, Frankrijk, Spanje, België, Nederland en Engeland. In New York trad hij op in shows met groepen zoals ‘ Charles St. Paul’.

Juni de cabaret shows:

• Juni & de Russische Revue
• Juni & the Golden Girls
• Sabor tropische (tropische smaak)
• Caribisch gebied Tropic Toon
Juni Juliet on Tour

Juni Juliet heeft twee soloalbums uitgebracht en werkte mee met verschillende andere albums (B.e.s.s., Libea en korte Cut). In 1987 ontving hij een Caribisch gebied Grammy Award voor beste duet; Biba Awor verbieden (Let’s live nu) en in 1989 voor het beste lied; Guitara. In 1990 ontving hij een prijs voor zijn vrijwilligers ambassadeurschap van Curacao.

Na 14 jaar in Noorwegen te hebbengewoond, verhuisde Juni naar Nederland waar hij optrad als een zanger, pianist en entertainer op verschillende locaties en evenementen. Crazy Piano’s, Sing & Swing, trad hij op de partij van de bekende Nederlandse zangers Rene Froger, Gordon en Gerard Joling ‘de Toppers’, Frans Bauer en sterren zoals Lee Towers speelde, Marco borsato, Glennis Grace. Juni heeft gewerkt bij Crazy Piano’s in Scheveningen, Rotterdam, Barcelona… Hij introduceerde het concept ‘Sing ’n Swing’ naar Nederland en het is uitgegroeid tot een groot succes. Sinds 2007 is Juni terug op Curacao waar hij zijn muzikale carrière met optredens op verschillende locaties blijft… Als gevolg van Juni Juliet  zijn brede internationale ervaring weet hij altijd hoe om te zetten elke gebeurtenis & partij in een spectaculaire en onvergetelijke muzikale prestaties. Zijn repertoire gaat u terug naar de 60′s, 70′s en 80′s, van blues tot jazz en van laidback geluiden aan hoog-energetische feestmuziek. Juni Juliet is klaar voor een nieuw avontuur… Maak je klaar voor meer!

Tegenwoordig woont Juni Juliet weer in Nederland. Hij zingt door heel Europa en Nederland is daarbij een hele centrale plek.

Juni Juliet boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u Juni Juliet boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Juni Juliet. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Juni Juliet

Prijs: Op aanvraag
Duur: In overleg
Informatie: meerder settingen mogelijk

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Juni Juliet, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Juni Juliet

Juni Juliet Promo
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Juni Juliet opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Juni Juliet opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.