Piano Toppers

Piano Toppers boeken

Piano Toppers boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Piano Toppers

Piano Toppers staat garant voor een interactieve show van allure. Het publiek bepaald het repertoire! Hoe? Gewoon door je verzoekje op een viltje te schrijven en hoogstpersoonlijk aan je favoriete Piano Player te geven.

Van Pop tot Hazes en van de recente top 40 hits tot aan de dance hits van nu, alles wordt live op de glamour vleugels van de Piano Toppers gespeeld

De bezetting van Piano Toppers is nooit hetzelfde, de beste piano entertainers van Nederland wisselen elkaar af op het podium. Elke show is dus uniek en er wordt vooraf gekeken welke pianisten het beste passen op welk feest. Dit wordt aangevuld met de beste drummers en saxofonisten uit de clubs. Dit alles in solo maar ook als duelling piano setting. Kortom, altijd verrassend en actie. Nieuw is de mogelijkheid om de shows uit te breiden met een DJ. Vraag naar de mogelijkheden.

Voor elk feest wordt een weloverwogen selectie van pianisten en instrumentalisten samengesteld. Hiermee staat Piano Toppers elke keer weer garant voor een unieke muzikale belevenis waarin niet alleen het publiek maar ook de muzikanten elkaar verrassen.

Piano Toppers is al enkele jaren aanwezig op feesten en evenementen die er toe doen. Zo verzorgden zij vaste club avonden in Club Panama te Amsterdam en Bloomingdale aan zee in Zandvoort. Op personeelsfeesten voor ABN AMRO, Eneco, Transavia en vele andere grootschalige events in het land waren zij al met succes te gast. Volgende keer op jouw feestje? Benieuwd met welk verzoeknummer jij aan komt…

Piano Toppers boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Wilt u Piano Toppers boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Piano Toppers. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Piano Toppers

Prijs: Op aanvraag
Duur: Avondvullende show
Informatie: Mogelijk in veel verschillende settingen

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Piano Toppers, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Piano Toppers

Live Piano Toppers
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Piano Toppers opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Piano Toppers opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.