Party Piano Show

Party Piano Show boeken

Party Piano Show boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Party Piano Show

Piano party show is een unieke pianoshow gebracht door podiumbeest mega-zanger en stemmenimitator Nick Jefferson. 

Zoals bij de bekende pianoshows kan iedereen meezingen, meedansen en verzoekjes aanvragen, maar Nick gaat nog een stapje verder. 

Ten eerste de zanger/pianist Nick Jefferson zelf. Deze weet de stem van vele artiesten zo sterk te benaderen dat het bijna eng wordt. Hazes en Elvis leven weer ! Tom Jones en Marco Borsato, Gerard Joling en Robbie Williams, ze komen allemaal voorbij. 

Het repertoire van Nick is bijna onbeperkt. Van the early 50’s tot heden. Nick treedt reeds jaren op als zanger en vele bedrijven hebben gebruik gemaakt van zijn vocale capaciteiten waaronder ook zijn weergaloze imitaties. 

Nick betrekt uw gasten volledig in de muziek. Een duet is mogelijk, een solopartij. De aanwezige gasten kunnen niet stil blijven zitten en mogen natuurlijk ook zelf de microfoon ter hand nemen en hun verborgen zangtalenten tentoonspreiden. Als echte sterren staan de nieuwgeboren artiesten in de spotlights en de rook om daarna een daverend applaus in ontvangst te nemen. Nick zorgt ervoor dat de nieuwe ster professioneel begeleid wordt. Wij zorgen zelfs voor een extra LCD-monitor en microfoon zodat uw gasten gewoon karaoke kunnen zingen. Een geavanceerd systeem zorgt ervoor dat de muziek en tekst gelijk lopen. 

Uw gasten kunnen verzoekjes aanvragen middels een SMSje of via de verzoekjes-briefjes die op de tafels liggen. Hierbij kunnen uw gasten opgeven wat ze willen horen, waarvoor en voor wie het verzoekje is of het misschien zelf willen zingen. Het standaard repertoire omvat al meer dan 1800 nummers. 

De speeltijd is 4 x 50 minuten in 4 uur. In de pauzes draait passende muziek door via onze geluidsinstallatie. 

Een feestelijke avond met de meest uiteenlopende muziek en de hoogste gezelligheidsgraad. 

De Piano Party Show  kan worden ingezet op alle gelegenheden en locaties zoals vakbeurzen, bedrijfsevenementen, casino’s, tuinfeestjes, bruiloften, diverse Horeca-gelegenheden, varende feestjes. Vrijwel overal kan deze piano staan. De piano is inklapbaar voor vervoer tot een pakket van 1.20 x 1.20 en is uitgeklapt 160 cm x 125 cm.

Natuurlijk kan de act ook worden aangepast aan uw thema. zoals Hollands, Las Vegas, Fout feest of worden aangevuld met een extra act 

Wilt u Party Piano Show boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Party Piano Show. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Party Piano Show

Prijs: Op aanvraag
Duur: avondvullend
Informatie: Incl. geluid

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Party Piano Show, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Party Piano Show

Promo Party Piano Show
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Party Piano Show opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Party Piano Show opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.