PianoParty

PianoParty boeken

PianoParty boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

PianoParty is live piano entertainment waarbij de gasten bepalen wat er gespeeld wordt. PianoParty werkt met een vast team van pianisten en drummers waarbij de kwaliteit altijd gewaarborgd wordt. Bekijk de video’s onderaan deze pagina voor een impressie.

PianoParty setting:

• Speelduur: 3x 60 minuten

• Bezetting: 3 personen

• Geluid: tot 250 personen

• Licht inbegrepen: 2x statief LED frontlicht, 2x staander op podium met 2x moving head en 1x vaste LED spot, of vergelijkbaar.

• Decor: 2x roll-up banner op podium, schrijfblaadjes en pennen in de zaal

• Backline: 2x minivleugel, 1x drumstel

• Tijd technicus aanwezig: 3 uur eerder

• Maximale tijd tussen startklaar en einde laatste set: 5 uur

• Aanvang afbouw: direct na laatste set

PianoParty boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

PianoParty huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals PianoParty via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om PianoParty te huren.

Wilt u PianoParty boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over PianoParty. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

PianoParty boeken

Prijsindicatie voor PianoParty

Prijs: Op aanvraag
Duur: 3 x 60 minuten
Informatie: Incl. A-set en lichtshow

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van PianoParty, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van PianoParty

PianoParty
PianoParty promo 2
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van PianoParty opvragen. De prijs en beschikbaarheid van PianoParty opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.