Crystal Dream

Crystal Dream boeken

Crystal Dream boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Crystal Dream Acoustic is een akoestisch duo met Marcel Geven op zang en Gerwin Ruesink op gitaar.

Het duo kenmerkt zich door haar sterke live-reputatie en weet als geen ander hoe je met weinig middelen een boeiend en energiek optreden neer kunt zetten. Het duo voorziet covers van een eigen karakteristiek geluid waarmee zij iets extra’s weet toe te voegen aan de originele nummers.

Het songmateriaal bestaat uit pop- rocksongs uit de hedendaagse hitlijsten aangevuld met smaakvolle klassiekers uit de jaren ’80 en ‘90. Nummers van o.a. Amy Winehouse, Duffy, John Mayer, Lady Gaga, Bruno Mars, U2, Radiohead, Anouk, Johnny Cash, Coldplay, Red Hot Chili Peppers, Queen, ABBA, The Beatles en Kings Of Leon volgen elkaar in een rap tempo op.

Crystal Dream Acoustic is een graag geziene gast op uiteenlopende events, festivals, het clubcircuit en de meest toonaangevende uitgaansgelegenheden van Nederland. Het duo speelde in het voorprogramma van o.a. De Dijk, Ilse de Lange, Nielson, Niels Geusebroek, Krystl, Douwe Bob, maakte tweemaal een trip naar de Feestweek in het Oostenrijkse Gerlos en verzorgde een huwelijksceremonie in het Spaanse Málaga.

Crystal Dream U2 Experience

Soundscapes, beats, analoge synths, akoestische klanken en rockende gitaren verpakt in een dynamische show met de grootste hits van de populaire Ierse rockband U2.

Een nieuwe benadering van het fenomeen tribute uitgevoerd door het pop rock duo Crystal Dream in een op maat gemaakte productie. Een unieke show die zowel muzikaal als met interactie hoog scoort en zorgt voor een energieke live-ervaring.

Crystal Dream U2 Experience is een ervaring die je niet mag missen en een absolute must voor elke muziekliefhebber.

Crystal Dream huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Crystal Dream via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Crystal Dream te huren.

Wilt u Crystal Dream boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Crystal Dream. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Crystal Dream boeken

Prijsindicatie voor Crystal Dream

Prijs: Op aanvraag
Duur: 2x 60 min. of 4x 30 min. (2 personen)
Informatie: Crystal Dream Acoustic
Prijs: Op aanvraag
Duur: 1x 90 min, of 2x 45 min. (2 personen)
Informatie: Crystal Dream U2 Experience

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Crystal Dream, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Crystal Dream

Crystal Dream - Acoustic (2022) Official Promo
Crystal Dream - U2 Experience (2022) Official Promo
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Crystal Dream opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Crystal Dream opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.