The Neil Diamond Project

The Neil Diamond Project boeken

The Neil Diamond Project boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Georges Lotze is een zanger en een ras-entertainer die al jaren in het vak zit. In zijn solo optredens zingt hij alle bekende hits, zowel Nederlands- als Engels talig en zet hij, met gemak, elke tent op zijn kop. Door zijn deelname diverse TV shows werd hij steeds bekender als vertolker van Neil Diamond en heeft dit uitgewerkt tot een volwaardige theatershow.

Neil Diamond look a like boeken

Met zijn fantastische stemgeluid en warme performance bleek de keuze om liedjes van Neil Diamond te vertolken een perfecte match.

Een grote wens van Georges is om jullie voor één avond mee te nemen naar de grote hits van Neil Diamond.

The Tribute – Battle of the bands

In januari 2023 start een nieuw seizoen van The Tribute – Battle of the bands. The Neil Diamond Project is één van de 11 bands die hieraan mee doen, mochten zij winnen zullen een show mogen geven een uitverkocht Ziggo Dome. Hoe gaaf?! Benieuwd welke tribute bands er nog meer mee deden? Bekijk hier een volledig overzicht.

The Neil Diamond Project huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals The Neil Diamond Project via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om The Neil Diamond Project te huren.

Wilt u The Neil Diamond Project boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over The Neil Diamond Project. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

The Neil Diamond Project boeken

Prijsindicatie voor The Neil Diamond Project

Prijs: Op aanvraag
Duur: In overleg
Informatie: Excl. rider

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van The Neil Diamond Project, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van The Neil Diamond Project

The Neil Diamond Project PROMO
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van The Neil Diamond Project opvragen. De prijs en beschikbaarheid van The Neil Diamond Project opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.