MJ HiStory

MJ HiStory boeken

MJ HiStory (Tribute to Michael Jackson) boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

MJ HiStory is een echte authentieke Michael Jackson Tributeband.

De bandleden hebben allemaal ruime ervaring met optreden in binnen- en buitenland. Zo speelden de bandleden onder meer met bekende Nederlandse artiesten als Berget Lewis, Shirma Rouse en Candy Dulfer maar ook internationale acts zoals Eek-A-Mouse en Rohan Marley (de zoon van Bob Marley).

Zanger IMI is uniek in zijn benadering van het stemgeluid van Michael Jackson. Een frontman met een duidelijke mening en visie.

Wat kan je verwachten?

Deze band is uniek in het benaderen van het originele geluid. Bij MJ History draait het allemaal om respect en toewijding voor de artiest Michael Jackson.
MJ HiStory bestaat uit vier bandleden en twee dansers. Een totale visuele en muzikale beleving. Een show met de grootste hits door het indrukwekkende repertoire.

The Tribute – Battle of the bands

In januari 2023 start een nieuw seizoen van The Tribute – Battle of the bands. MJ HiStory is één van de 11 bands die hieraan mee doen, mochten zij winnen zullen een show mogen geven een uitverkocht Ziggo Dome. Dat zou toch wel écht een droom zijn. Benieuwd welke tribute bands er nog meer mee deden? Bekijk hier een volledig overzicht.

MJ HiStory huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals MJ HiStory via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om MJ HiStory te huren.

 

Wilt u MJ HiStory boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over MJ HiStory. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

MJ HiStory boeken

Prijsindicatie voor MJ HiStory

Prijs: Op aanvraag
Duur: In overleg
Informatie: Neem contact op voor de mogelijkheden

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van MJ HiStory, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van MJ HiStory

MJ HiStory Michael Jackson Tributeband - Full band - Live
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van MJ HiStory opvragen. De prijs en beschikbaarheid van MJ HiStory opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.