Q5

Q5 boeken

Q5 boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Iedereen uitzinnig, dat is hun missie. Noem het gerust een geloof! Eenmaal op gang zijn ze niet meer te stoppen.

Q5 rockt als een band, beukt als een DJ en brengt verrassend snelle mixes die je meezingt tot je geen stem meer over hebt.

Laat je omver blazen door een mega strakke videoshow, vette sound en aanstekelijk veel energie!

Dus… principes aan de kant, morgen is pas morgen, ga helemaal los met Q5!

Q5 huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Q5 via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Q5 te huren.

Wilt u Q5 boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Q5. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Q5 boeken

Prijsindicatie voor Q5

Prijs: € 6.995
Duur: 3 x 45 minuten
Informatie: Incl. licht, geluid tot 1500 personen en LED walls.

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Q5, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Q5

The YouTube ID of is invalid.
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Q5 opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Q5 opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.