Dubbel D

Dubbel D boeken

Dubbel D (tribute van de Dijk) boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Dubbel D bestaat uit 8 Zeeuwse muzikanten die hun sporen in de loop der jaren ruimschoots hebben verdiend. Als je dan een tributeband opricht met als doel om de muziek, de teksten en de muzikanten van De Dijk eer te bewijzen zal je van goede huize moeten komen. Dubbel D durfde deze uitdaging aan. Met als resultaat een ruim 2 uur durende dwarsdoorsnede van het complete Dijkrepertoire.

The Tribute – Battle of the bands

In januari 2023 start een nieuw seizoen van The Tribute – Battle of the bands. Dubbel D (tribute to de Dijk) is één van de 11 bands die hieraan mee doen, mochten zij winnen zullen een show mogen geven een uitverkocht Ziggo Dome. Dat zou toch wel écht een droom zijn. Benieuwd welke tribute bands er nog meer mee deden? Bekijk hier een volledig overzicht.

Dubbel D huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Dubbel D via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Dubbel D te huren.

Wilt u Dubbel D boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Dubbel D. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Dubbel D boeken

Prijsindicatie voor Dubbel D

Prijs: Op aanvraag
Duur: in overleg
Informatie: Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Dubbel D, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Dubbel D

Promo video Dubbel D
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Dubbel D opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Dubbel D opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.