STEAM SISTER

STEAM SISTER boeken

STEAM SISTER boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Dit is voor iedereen die van een feest houdt, tot de grens gaat en eraan voorbij. We brengen je covers zoals je ze nooit eerder gehoord hebt. Herkenbaar maar niet voorspelbaar. Zing mee tot je stem weg is en je nieuwe idolen gevonden zijn. Deze vijf vrouwen blazen jou, jouw vrienden én de complete tent omver met hun energieke show vol glitters, stoom en neon. Laat je vanaf de eerste minuut veroveren en betoveren door STEAM SISTER. Omdat het kan. Voor iedereen die zich niet gek wil laten maken. Fuck it. Everything is possible.

STEAM SISTER huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals STEAM SISTER via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om STEAM SISTER te huren.

Wilt u STEAM SISTER boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over STEAM SISTER. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Steam Sisters boeken

Prijsindicatie voor STEAM SISTER

Prijs: € 4.995
Duur: 2 x 60 minuten
Informatie: Incl. techniek

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van STEAM SISTER, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van STEAM SISTER

STEAM SISTER PROMO 2023
We are STEAM SISTER! Promo 2022
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van STEAM SISTER opvragen. De prijs en beschikbaarheid van STEAM SISTER opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.