Royal Beat

Royal Beat boeken

Royal Beat boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Boek nu de ultieme feestband voor jouw evenement! Royal Beat blaast de haringen uit de feesttent met hun kneitervette medleys en indrukwekkende show vol co2 jets, confetti en vuurkanonnen. Of het nu gaat om een festivalweide of een besloten feest, Royal Beat weet elke zaal in vuur en vlam te zetten met hun unieke mix van muziekgenres. Van hardstyle tot hardrock en van ABBA tot J Balvin en Snollebollekes, geen enkel genre blijft onaangetast. Boek Royal Beat nu en zorg ervoor dat jouw publiek een onvergetelijke ervaring heeft waar nog lang over nagepraat zal worden!

Royal Beat huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Royal Beat via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Royal Beat te huren.

Wilt u Royal Beat boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Royal Beat. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Royal Beat boeken

Prijsindicatie voor Royal Beat

Prijs: € 6.495
Duur: 2 x 60 minuten of 1 x 90 minuten
Informatie: Inprikken op locatie + special & visual effects
Prijs: € 6.795
Duur: 2 x 60 minuten of 1 x 90 minuten
Informatie: Incl. licht & geluid tot maximaal 500 personen + special & visual effects
Prijs: € 7.645
Duur: 2 x 60 minuten of 1 x 90 minuten
Informatie: Incl. licht & geluid tot maximaal 1500 personen + special & visual effects

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Royal Beat, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Royal Beat

ROYAL BEAT | PROMO 2023
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Royal Beat opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Royal Beat opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.