U2two

U2two boeken

U2two (U2 tribute) boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Sam Kramer maakt één groot entertainmentspektakel van uw feest en laat zich niet weerhouden om al klauterend over barkrukken en tafels een serenade aan uw collega of directeur te brengen… Bono zelf zit nooit stil dus u zult Sam dan ook niet alleen maar op het podium zien blijven staan.

Hits van U2

Hij zingt LIVE alle bekende hits van U2 waaronder Beautiful Day, Sunday Bloody Sunday, With or Without You en One en maakt zo van ieder feest een onvergetelijke ervaring.

Mogelijkheden

1. “Bono” (Sam) alleen met orkestbanden (30 min.)
2. U2 pianoversions – Sam zingt als Bono gevoelige versies van U2 songs begeleid door piano (30 min.)
3. “Bono and The Edge” deels met orkestbanden, deels live akoestisch door The Edge imitator (30 min.)
4. “U2 unplugged” – De leden van U2two spelen een set in MTV unplugged style (30 – 60 min.)
5. “U2 tribute show” – U2two speelt een full band concert (30, 60, 90 of 120 min.)
6. “U2 theater show” – U2two neemt u mee door de imposante carriëre van U2 vanaf 1980 tot nu

The Tribute – Battle of the bands

In januari 2023 start een nieuw seizoen van The Tribute – Battle of the bands. U2two is één van de 11 bands die hieraan mee doen en kans maken om een show te geven in een uitverkochte Ziggo Dome. Sam Kramer zal er alles aan doen om dit te verwezenlijken. Benieuwd welke tribute bands er nog meer mee deden? Bekijk hier een volledig overzicht.

U2two huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals U2two via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om U2two te huren.

 

Wilt u U2two boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over U2two. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

U2two boeken

Prijsindicatie voor U2two

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 45 minuten
Informatie: Excl. rider

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van U2two, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van U2two opvragen. De prijs en beschikbaarheid van U2two opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.