Californicated

Californicated boeken

Californicated (a tribute to the Red Hit Chili Peppers) boeken  voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

De band Californicated is opgericht in 2020 en verovert sindsdien Nederland en België. Met hun energieke en indrukwekkende podiumact is het de ideale festivalact maar ook eigen shows trekken volle zalen. Elk publiek wordt meegenomen in een waanzinnige rockshow.

Wat kun je van ze verwachten?

De band rockt het repertoire van de Red Hot Chili Peppers, van de alom bekende klassiekers, zoals “Under the Bridge”, “Californication” en “Give it Away”, tot de laatste nieuwe hits van “Unlimited Love” zoals “Black Summer”, “Whatchu Thinkin” en “These are the ways”. Hun show is voor elke muziekliefhebber wat wils!

Californicated doet er alles aan om een zo authentiek mogelijk geluid te reproduceren. Als mega-fans spelen ze met dezelfde instrumenten als die van de Peppers zelf. Of het nou gaat om de AAX cymbals van Chad, de sunburst Fender Stratocaster of Gretsch White Falcon zoals die van Frusciante of de exacte basgitaren van Flea: Californicated heeft het!

Californicated is ontstaan uit liefde voor de Red hot Chili Peppers. Hun frisse, jonge blik op de klassieke hits van deze wereldsterren, in combinatie met hun onuitputtelijke energie en toewijding zorgt voor een show die je niet mag missen!

The Tribute – Battle of the bands

In januari 2023 start een nieuw seizoen van The Tribute – Battle of the bands. Californicated is één van de 11 bands die hieraan mee doen, mochten zij winnen zullen een show mogen geven een uitverkocht Ziggo Dome. Benieuwd welke tribute bands er nog meer mee deden? Bekijk hier een volledig overzicht.

Californicated huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Californicated via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Californicated te huren.

Wilt u Californicated boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Californicated. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Californicated boeken

Prijsindicatie voor Californicated

Prijs: Op aanvraag
Duur: In overleg
Informatie: Neem vrijblijvend contact met ons op over de mogelijkheden.

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Californicated, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Californicated

Californicated - Can't Stop (LIVE at "The Tribute: Battle of the Bands S2")
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Californicated opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Californicated opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.