Les Truttes

Les Truttes boeken

Les Truttes boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Les Truttes bestaan in 2021 zowaar 25 jaar! VIJFENTWINTIG? Oh My God! Reden genoeg om dit uitgebreid te vieren met een heuse ‘Anniversary Tour’!

Iedereen kent het verhaal van Les Truttes: in 1996 begonnen als een éénmalige grap, en 25 jaar later uitgegroeid tot dé gevestigde waarde in het club- theater- en festivalcircuit. Met een ongeziene energie en overgave brengen ze een creatieve mix van muziek en spektakel doorspekt met de nodige dosis humor en zelfrelativering.

Les Truttes zijn veel meer dan een band: ze zijn een begrip, een ervaring, een party die niemand wilt missen. Al 25 jaar slagen ze erin om een publiek van alle leeftijden te verbinden tijdens die ene ‘true live-experience’!

The 25th Anniversary Tour wordt groots! Imposant! Feestelijk! Mega Fantastisch! De reactie van het publiek is nu al gekend: ‘OH MY GOD!’

Les Truttes huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Les Truttes via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Les Truttes te huren.

Wilt u Les Truttes boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Les Truttes. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Les truttes boeken

Prijsindicatie voor Les Truttes

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 75 minuten
Informatie: Incl. techniek

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Les Truttes, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Les Truttes

OH MY GOD - SNEAK PREVIEW 2021
LES TRUTTES - THE PEOPLE'S PARTY TOUR 2019/2020
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Les Truttes opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Les Truttes opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.