SKUNK Doe Maar Tributeband

SKUNK boeken

SKUNK Doe Maar Tributeband boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

De heerlijke en unieke neder-reggae / ska van Doe Maar overspoelt de Nederlandse radio, platenspelers en podia. Smoorverliefd, Sinds 1 dag of twee, Belle Helene, Doris Day ….. Honderdduizenden meisjes dromen hun meisjesdromen onder posters van hun helden. En Nederland kleurt groen-roze.

Een jaar of 32 later hebben de meisjes van toen hun helden ingeruild voor andere. Maar bij vier volwassen mannen is de liefde voor Doe Maar door de jaren juist gegroeid. Natuurlijk door het gevoel van jeugdsentiment, maar vooral door de kracht, puurheid en groove van de muziek. Ze bundelen hun krachten en gaan verder als Doe Maar tribute band Skunk.

The Tribute – Battle of the bands

In januari 2023 start een nieuw seizoen van The Tribute – Battle of the bands. SKUNK Doe Maar Tributeband is één van de 11 bands die hieraan mee doen, mochten zij winnen zullen een show mogen geven een uitverkocht Ziggo Dome. Dat zou toch wel écht een droom zijn. Benieuwd welke tribute bands er nog meer mee deden? Bekijk hier een volledig overzicht.

SKUNK huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals SKUNK via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om SKUNK te huren.

 

Wilt u SKUNK Doe Maar Tributeband boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over SKUNK Doe Maar Tributeband. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Skunk doe maar tribute boeken

Prijsindicatie voor SKUNK Doe Maar Tributeband

Prijs: Op aanvraag
Duur: In overleg
Informatie: Neem vrijblijvend contact op

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van SKUNK Doe Maar Tributeband, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van SKUNK Doe Maar Tributeband

SKUNK doe maar tributeband SMOORVERLIEFD @ The Tribute - battle of the bands 2023
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van SKUNK Doe Maar Tributeband opvragen. De prijs en beschikbaarheid van SKUNK Doe Maar Tributeband opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.